Moz Ben şuan 2.adetimi gördüm.Bebek istiyorum ama hemen olur mu olmaz psikolojij olarak korkuyorum.Neler kullandınız vs yazar mısınız
Hilal2901 Moz psikolojik olarak kendini hazır hissetmiyorsan bir süre ertele derim. cünkü acaba bu da mı düsecek bir sey oldu mu diye düsünerek gebelik malesef ki zehir gibi geçiyor🥲 kendin ne zaman hazır olursan o zaman düsün derim
Alparslanmom__ Moz ben 5aylikken gebelik sonlandırma oldum artı kürtaj perinatolog doktorum 1 sene sonra hamile olursan daha iyi olur psikolojikmen artı vücutta kendini amca toparlar anca yeniler demişti öylede oldu 1 sene sonra hamile kaldm şuan son aylardaym korkuyorum tabiki Allah büyük
Glnrskr Moz Ben de düşükten sonra psikolojik olarak kötü durumdaydım. İstiyordum fakat 1 sene sonra hamile kaldım. Hem de ilk hamileliğimle aynı dönemde. Psikolojik olarak kendinizi kötü hissediyorsanız olmuyor. Bırakın kendinizi derim. Ben artık pes etmiştim vardır bir hayır nasibim değilmiş demiştim. Aynı dönemde düşük yapan arkadaşlarım vardı iki tane şuan bebekleri kucaklarında maşallah. Hiçbir sorun yoktu hamile kalmam için. Artık kendi başıma başaramıyorum doktora gitmeye başladım. Doktorum ne oluyorsa hayatında kendin yapıyorsun kendine dedi. Ben de artık bıraktım düşünmeyi. Tabiki çok zor ama kendinizi dinleyin. Ben de tam Kendimi huzurlu hissetmek için vakit geçiriyordum ki bir buçuk aylıkken öğrendim hamile olduğumu. Üstelik ramazan ayıydı oruç tutuyordum. Bir gün tüm ailem iftar açarken durduk yere dedim yakında ben de hamile olacağım şaka ile söylemiştim. Meğer zaten hamileymişim. Bebeğimle Hala çok yeniyiz hayatta. Hala risk var. Doğduktan sonra da risk var. Hayatta her şey risk. O yüzden önce kendinize bakın sonra nasipse bir sıkıntı yoksa gebelik için inanın oluyor.
bebemvebenn Moz ben kürtajdan hemen 3 ay sonra hamile kaldım isteyerek. Bir defa adet görüp sonra hamile oldum.
lilyum_ Alparslanmom__ sanırım bu süreyi bebeğin büyüklüğüne göre veriyorlar. Sizin bebeğiniz baya büyük olduğu icin 1 sene demisler. Benim bebeğim 6 haftalık kalmıştı 8. Haftasında kürtaj oldum 1 2 defa adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsin dedi doktorum. Bu arada basınız sağolsun ben 2 aylıkta cok üzüldüm 5 aylık daha zor olmustur sizin icin
Makbuleinaz @Moz ben eylülde kürtaj oldum. Jinekoloji doktoru istersen adet gördükten sonra bebek yapabilirsin dedi. Tabii düşük psikolojisi olduğu için biraz kendine zaman ayır toparlan. Ben olmayacak diye bile korkmuştum. İçime hep bir korku sinmişti. Tekrar hamile kalabilecek miyim yine mi düşük olur diye. Suanlik 16 haftalık hamileyim. Her şey Allahtan. Kaderin önüne geçemeyiz. Olacağı varsa olur elbet. Ama sen umudunu hiç yitirme. Çok şükür ki hamileyim. Ama her doktora gittiğimde korkuyorum. İster istemez insanin içinde bir korku oluyor tabii. Ben öbür bebeğimde cinsiyet öğrenmeye diye gitmiştim. Kalbi durmuştu. Bundada vardır bir hayır dedim. Neticede bizim bilmediğimizi Allah bilir. Doktoruna tanış bir sıkıntı yok derse psikolojik olarak iyi durumdaysan düşün. Allah isteyen herkese anne olabilmeyi nasip etsin inşallah.
Moz Makbuleinaz lilyum_ sizle aynı şeyi yaşamıışız benim de 2 aylıktı ama 6.haftada gelişimi durduğu için kürtaj oldum hala üzgünüm
Alparslanmom__ lilyum_ aynen olablir çok teşekkür ederim smdide 38 haftalık olduk çok şükür yine korku var içimde her hamilelik doğuma kadar risklidir aslında Allah herkese sağlıklı hayrlis evlatlar nasip etsin sizede dualarm sizinle 🙏🌸
elif475475 Moz doktorum hemen kalabilirsin demişti ama ben ikinci ay cesaret edip denemiştim. O zaman da olmuştu şimdi 3 yaşına yaklaştı. 6 haftalıkken kürtaj olmuştum ben de
EceQueen Bir veya iki adet gördüm hamile kaldım hemen sonra, kürtajdan sonra ilk aylar hamile kalma oranı daha fazla, sakince hayırlısını bekleyin❤️🥰
lilyum_ Alparslanmom__ ayy maşallah. Rabbim kolay doğum nasip etsin, sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Alparslanmom__ lilyum_ amin cumlemizin insllah saglklla 🙏🌸sizede hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
Gizem1504 6.5 haftalıkken kanamam başladı evde düşük yaptım 3 adet gördüm hazır hissetmiyrm hala kendimi bu sana bağlı biraz daha
Moz Gizem1504 her şeyi çok takıp geriliyorum evlendiğimden beri yani 8-9 aydır.Özellikle de eşime karşı biraz rahatlamam lazım sanırım önce
Gizem1504 Moz malesef bende öyleyim kızım bile bişey söylese patlayacak oluyorum kafanızı dağıtacak şeylerle uğraşın gezin arkadaş ailenizle sık sık görüşün anne mutlu bebek mutlu lafını unutmayın hamile kalmayı istiyorsanız öncekafanızdan kötü düşünceleri atın