97-Mucize Merhaba kızlar. 8 haftalık oldum şehir hastanesine gidiyorum ama özel arayışındayım bu hastane evime yakın fakat burada fazla adı geçmiyor gidenler memnun kalanlar var mı? Ücreti nasıl ilgi alaka var mı? Şehir hastanesi de iyi hoş ama asistan bakıyor
Aybukealtintas 97-Mucize merhaba, evet hastane cok iyi ama suanda iyi oldugunu düşündüğüm doktor yok, benmde doktorum oradaydı bir dönem oraya gittim ama ayrılınca hastane değiştirdim ben, hastane değilde doktor tercihi daha önemli diye düşünüyorm ☺️
Dlkkoge 97-Mucize ben 2 doğumumuda orda yaptım adı yeni değişti Medical parktı ama doktorum hala orda 3.doğumumuda nasipse orda yapıcam Gülin hanım çok memnunum tavsiye ederim
Denizi3535 Benimde evime yakın ama girmeyi hiç düşünmedim hem muayene ücretleri çok fazla hemde bilindik doktor ismi yok gibi şuan hem şehir hastanesi hem ekol irfan hoca takipliyim memnunum
97-Mucize Denizi3535 bende pes edip ekole gideceğim heralde arabamız yok yakın yerlere bakayım dedim ama hiçkimse tercih etmiyor sanırım medikalpointi
97-Mucize Denizi3535 Aybukealtintas doğru söylüyorsunuz ilk gebeliğim bişey bilmiyorum eve yakın olunca gitme gelme rahat ederim diye düşündüm bilmiyordum iyi doktor olmadığını
Aybukealtintas 97-Mucize Birtek iyi olan Gülin hanım ı duydum ama tabi tecrübe etmedim birsey de diyemem, eger dilerseniz haftasonu da calısıyorlar öglene kadar bilginiz olsun
97-Mucize Dlkkoge benim eve yakın diye arayışımın sebebi eşimin 8-5 çalışması o işten gelince yakın hemen gideriz diye düşündüm ama tabi hayatımda da hiç özel hastaneye gitmişliğim yok saatleri nasıldır nedir ne değildir sıfır bilgi yani 😂
Dlkkoge 97-Mucize 2000 muayene ücreti ben aliağada oturuyorum sürekli gidip gelemiyorum ama nasipse doğumumu da ine aynı doktorumda yapıcam. Gidemediğim zamanlar burda devlete gidiyorum yalan yok 😂
97-Mucize Dlkkoge sanırım bana ekol yolu göründü 😂 2000 ne demek çok yüksek 🥵 ben elendim sanırım yarı yarıya fark var taksiyle ekole gidip gelsem yine 2 binden az tutacak