Glstnkrhn Merhaba güzel anneler Ankara’da uygun özel hastane bilen var mı ? Devletten memnun değilim 26 haftalığım maddi olarak rahat değiliz ama muayenelere özele geçmek istiyorum artık
Se11 Medical Park Keçiören doğum paketi 55 bin. Aydınlıkevler de akrapol var çok tatlı birisi doktor orası daha uygundu
maman-es Doğumu bilmiyorum ama muayene için şöyle fiyat aldığım bir kaç doktor ; Duru Tıp Merkezi Ayşe Behiye Savaş 290₺ Akropol Hastanesi Ümran Özcan 800₺ (Hastanenin perşembelere özel %50 kampanyası var, 400₺ oluyor) Natomed Hastanesi Canan Şimşek 700₺
Sevde_M maman-es duru ayşe hoca mükemmel çok seviyorum doğumu da ona yaptıracağım ins ve gerçekten sadece muayene için çok uygun fiyatı
maman-es Sevde_M Ayşe hanımdan memnun olmanıza sevindim bende detylıdan sonra ona gitmek istiyorum. Kaç haftalıksınız konuştunuz mu doğum için ne kadarmış?
Sevde_M maman-es Ben 32 haftadayım canım. Doğum ücreti 1500$ istiyor yani o an kaç Türk lirasına tekabül ediyor sa artık. Çok memnun olduğum için başkası ile devam etmek istemedim