aden026 haftamızın ilk günü, artık dayanilamayacak ağrılar hissediyorum özellikle sol arka göğüs alt hizamda.. organ ağrısı mi doku ağrısı mı tam çözememiş haldeyim.. masajda fayda etmiyor artık. nasıl geçecek bilemiyorum
gktgmom aden026 bizde 33+4 olduk benimde sol tarafım hem arkam hem önüm ağrıyor bebeğin baskı uyguladığını düşünüyorum çünkü sağa yatınca ağrı hafifliyor 3 4 gündür geçmek bilmedi eşime masaj yaptırıyorum ama nafile 🥲
Galiba aden026 tam 3-4 gün önce yaşadığım durum bı kaç gün sadece yattım pozisyona bagli biraz rahatliyodu sonra kendiliğinden geçti
aden026 gktgmom ilk defa uykumdan ağlayarak uyandım bende az önce çok kötü hissettim bir an 🥹 umarım güzel bir şekilde tamamlariz bu sürecimiizide.. şu an sağa doğru yatıyorum bende ağrım yok gibi bir şey ama hareket ederken ya da kalkarken bıçak saplanıyor sanki.
gktgmom aden026 benimde aynı canım yatamıyorum hareket ettiğimde ağrıyor sol tarafım anca sağ tarafıma yatınca rahat ediyorum midem mi ağrıyor sırtım mı anlamıyorum çok kötü bir ağrı inşallah geçer
Razismom aden026 evet evet az kaldı şurdan şuraya, bir de sezaryen olursa daha da az kaldı 😊çok heyecanlıyım… Sizde hazırlıklar ne durumda
aden026 Razismom bu hafa 5 günlük yıllık izindeydim kıyafetlerim etiketlerini kesip yıkadım, beyazladi utuledim renklileride yarın utuleyecegim… Sonra bı hastane çantası hazirlamak kalıyor geriye 🙂 sizde ne durumda hazırlıklar
Razismom aden026 bende daha 2 gün önce yıkayıp ütüledim… Kimi diyor hazırlıklar haftalarca sürdü şaşırıyorum…. Herşeyi azar azar alıp yerleştirmiştim… Bende de hastane çantası kaldı onu da bir kaç hafta sonra hazırlarım…
aden026 aden026 Razismom hafalarca mi… Gerçekten ilginç :)) çantayı da hazırlarsak tamam zaten bir şey kalmadı geriye
Galiba aden026 umarım bian önce geçer bebek pozisyonuyla alakli bide yeni yer açılması gerekiyo sanırım dönem dönem yasanabilir olcem sanmıştım ben o hafta uygun pozisyonu bul dinlenme bak canım
aden026 Galiba çok teşekkür ederim umarım bulabilirim bende.. şu an da aynı ağrı saplantı resmen çok kötü gerçekten..