myavocado Fatmao7_ buz koyabilirsiniz. Bil su tüketmek, tuzu,şekeri, unu azaltmak ve yürüyüş genel olarak öneriliyor
BenSenO33 Fatmao7_ ilk gebeliğimde yaşadım ayaklarım davul gibiydi tek iyi gelen şey buz sürmek o da kısa süreli iyi geliyor çok şey denedim yediğime içtiğime dikkat ettim yok geçmiyor doğum gerçekleşince bir anda gidiyor şişlik
Lavinia96 Fatmao7_ uzanıp ayaklarını yüksekte tutmak, bol su, tuzu tamamen bırakmak duşta da hep su tutuyordum iyi geliyordu. Yürüyemediğim günleri biliyorum ağrıdan 🥹
Letubra Fatmao7_ ben hiç Bi çaresini bulamadım. uzanıp ayaklarımı yukarı kaldırıyorum eşimde masaj yapınca bayağı iniyor şişlik He sonra yine oluyo🤷♀️
Fatmao7_ myavocado şeker ve tuz tüketimim yok yürüyüş yapacağım bol su da içiyorum ama sanırsam yeterli değil.
Fatmao7_ BenSenO33 ayy daha doğuma var 34+4 teyim ayaklarım yavaş yavaş şişmeye başlıyor hisediyorum ve belli oluyor ayakta çok kalamiyorum bı sürü işlerim var inş biraz düzelir
Fatmao7_ Lavinia96 şuan bende biraz iş yapinca ağrı yapıyor ve ayağa kalkmak dahi istemiyorum o derece bı ağrı
Lavinia96 Fatmao7_ benim yürüyünce de şişiyordu bazen uykuda oluyor sabah ağlayarak uyanıyordum, çok zordu gerçekten havalar ısındıkça daha da artmıştı