Zarifokur oznur567 İstanbul’da yaşan kişi günlük o kadar yolculuk ediyor kız ben hamileyken bilmeden kaç misafir ağırladım kaç yere gitmedim hiç bir şey olmadı
Queen3524 oznur567 Hamile olduğumu bilmeden 2 saat yol gidip geldim denizede bol bol girdim suan 7 haftalık hamileyim geçen hafta yine 2 saat yol gidip geldim bir sorun olmadı ama benim kanamam lekelenmem hiç olmamıştı
Razismom oznur567 yok canııım hiç bişey olmaz 25 haftalıkken kamp kurduk çadırda 1 hafta yattım ben denize girdim ormana gezdim, tabi ki heryere arabayala😂kendinizi böyle korkutmayın anın tadını çıkarın 🧿
Razismom oznur567 yok canııım hiç bişey olmaz 25 haftalıkken kamp kurduk çadırda 1 hafta yattım ben denize girdim ormana gezdim, tabi ki heryere arabayala😂kendinizi böyle korkutmayın anın tadını çıkarın 🧿
Marmadal oznur567 6 haftalık hamileyken ev taşıdık 12 saat yol gittim, hem de düşük tehlikem vardı. Araba konforlu olduğu için sıkıntı yaşamadım. Yine de doktorunuza sorun kafanızda şüphe kalmasın.
Ecekrk oznur567 ben 1.5 aylık filan hamileydim 2 saat uçakla 16 saatte arabayla yol gittim 23 haftalıkkende 12 saat yol gittim arabayla ama tabi insandan insana değişir vicdan azabı çekerim diyorsanız hiç gitmeyin daha iyi