Mucizem24 Kızlar ilkokula beraber başladık 2001 de tanıştık ve canım dostumun bir kızı olacak o benim oğluşuma (4 aylık) 🥰isimli tulum ve özel el yapımı uyku arkadaşı yaptırdı bide çeyrek taktı simdi isimli takım yaptırayım diyorum yaptırmış 2 tane uyku arkadaşı hediye gelmiş bütün eksikleri tamam neredeyse ben 6 tane kız bebeğe uygun zıbın el emeği amigurimi emzik askısı çıngırak aldım 2 tane de saç bandanası başka var mı önerisi olan ? Oyun halısı alayım dedim ama çok kısa süreli bi kullanımı var benim oğlum yatmadı bile.. Ne alsam??
myavocado Mucizem24 bana yakın arkadaşım isimli nevresim takımı yaptırmış, benim çok hoşuma gitti çok beğendim. Hatta bebeğe yastık kullanmayacağım için, yastığını takı yastığı, süs yastığı olarak kullanacağım, hastaneye de götüreceğim.
Derinmom Mucizem24 ben arkadasıma. corap , tulum , hışırtılı kitap vs gibi hediyeler koymustum bir kutunun içine. ayriyeten ilk adım arabası almıştım bir de bultak almıştım oyuncak. Hediye olarak kıyafet tercih etmedim zatennkendi aldı bi sürü bi sürü de hediye geleceğini biliyordum. sizde şampuanlardan set yapabilirsiniz. bebek bezi ıslak mendil olabilir setin içinde ayriyeten ilerisi için eğitici oyuncak alabilirsiniz. daha uzun süreli kullanım için. ben kutuları tül ile kaplamıs süslemistim.
Dilek_04 Mucizem24 eğer arkadaşınız yaptırmamışsa kapı süsü isimli ve yastıklı takım şekilde oluyor biliyorsunuzdur ztn çok güzel modeller Instagram da Trendyol da var
Hamide_00 Mucizem24 sallanır anakucakları var eğer kendisinde yoksa ondan alabilirsiniz çok lazım oluyo çocuğu koymaya falan hep görüyorum elektronik olmayanlarından ama
Sadeceanne2 Mucizem24 Gözünü dolduracak hediye leri almışsınız. Sizin. Yerinizde olsam işine uzun süre yarayacak bir şeyleri alırdım. Tırnak törpüsü şu otomatik olan. Hayat kurtaran. Bişey , vakumlu bebek burun aspiratörü baby vac bu mesela. Çok çok güzel bir şey ondan ola bilir hayat kurtaran. Bir şey. O kadar. Rahat ki ikiside bana. Biri. Almış olsa çok dua. Ederdim büyük yük kaldırıyor insanın üstünden