Selinnglc Gizemibo canım bende o haftalarda yaşamıştım bi an hiç geçmeyecek sanmıştım daha once hiç yaşamadığım kadar keskin bir ağrıydı ama tekrarlaması cpo şükür normal bir durum olduğu soylendi bana içini ferah tut sende ılık suyla duş belkı ıyı geleblır
Babyboymom Gizemibo evet tam olarak 12+3 deyim dün inanılmaz baş ağrım oldu yattım uyudum baya bi uyumuşum derin olarak. Uyanınca geçti. Uyumak iyi geliyor sanırım. Baş ağrısı da normalmiş ben internete yazıyorum orda ulaşıyorum bilgiye.
Ceremayel Merhaba, kaçıncı haftada olmuştu hatıtlamıorum ama geçmeyen hatta kusturan baş ağrısı çekmiştim. Parol içmiştim. İzin verilio ama siz yine de doktorunuza sorarak alın. Bir de bol su iç 😉
Gizemibo Ceremayel tskr ederim . Suyuda çok içiyorum ama yarın doktor kontrolüm var bi ona danışcam. Bi çok forumda normal denilio ama yinede sormak istedim .
Hamileanne Anam çekiceksiniz yapacak bişey yok ben 35 e geldim hala ağrıyor boşuna paral içmeyin hiç fayda etmiyor bol bol su teketin
Hamileanne Gizemibo geçmiyor canm bazen 1 gün boyunca sürüyor çıldıracak gibi oluyorum ama kan ilacı faydası çok kullanıyor musunuz
Gizemibo Selinnglc dün gece hafif vardı hemen duşa girdim daha iyi olur diye ama uykudan bile uyandırdı sabah kalktım hala devam . 😭 umarım.gecicidir insanin elini ayağını kesiyo 😭
Gizemibo Hamileanne kan değerim.normal olduğu için kullanmıyorum sadece şuan doktorumun verdiği vinalac diye vitamin var o
Selinnglc Gizemibo aynen canım tahöin edebiliyorum durumunu karanlıkta kalmaya çalış ve hep yat gerçi kafamı dondürüken bıle acı çekiyordum. Allah yardımcın olsun insallah ve aç kalma bünye zayf kaldıkça dahada ağrıyor
Zeynepy Bende 13+4 haftaligim bir haftadir sabah aksam gecmeyen bi bas agrisi neden boyle oluyo bilmiyorum ama cok rahatsiz edici 😫
Gizemibo Babyboymom ah keşke uyutsa ne güzel olcak ama malesef sabahtan beri uyuyamiyorumda. Kafamda deli sorular 🙁
Babyboymom Gizemibo Nefes al sakinleş yada ılık bşr duş yapıp öyle yat ben birazda ovdurdum eşime oda iyi geliyor. Birde çarpıntım oluyor benim oda etkiliyor hehalde beni