cansu_dgn Kan verdim negatif çıktı 1 gün sonra gece testim böyle çıkıyor sizde görüyor musunuz silik çizgiyi?? Rahat görebilmek için siyah beyaz yaptım
mavi_anne23 cansu_dgn senle yumurtlama günlerimiz aynıydı ya bence daha çok erken acele etme bu testte ki de kuruma çizgisi geçen ay aynısı bendede oldu kan verdim negatif çıkmıştı. 14. Günü bekle hatta bir gebenın günlüğü çatlamanın 17. Gününe kadar bekleyin diyordu
Meryem2121 cansu_dgn adetiniz ne kadar geçtikten sonra kan verdiniz benim 3 hafta geçmişti ve negatif çıkmıştı
isimsiz19 Son adet tarihim 3 Temmuz sizce ne zaman test yapmalıyım belirtim göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti,kasık ağrısı ve kasıkta atma akıntı falan çikolata kistim var doktorlar çok olumsuz konuştular 11 aylık evliyim ve hiç korunmadım.
isimsiz19 Miniminia Uygulama 31 Temmuz gösteriyor acaba test yapsam çıkar mı çok yoruldum tek çizgi görmekten 🥹
Miniminia isimsiz19 evet ama mesela gece uyanırsan wc için o zaman test yap ya da sabah uyanır uyanmaz ilk idrarın ile yap. Hafif yaptıktan sonra idrarın ilk gelenini değil azıcık yaptıktan sonra 3-4 damla alıp yap. En doğru sonuçları bu şekilde veriyor canım. Hadi bakalım güzel haberler ile dönersin inşallah 🙏🏻🌸💞
isimsiz19 Miniminia İnşallah tek temennim güzel haberlerle buraya dönmek ve bu uygulamada bebeğimi takip etmek❤️🙏🥹
isimsiz19 Miniminia Dün erken gebelik birde kaset test yaptım ama maalesef negatif ama belirtilerim devam ediyor hala test yapmamaya karar verdim reglim gecikirse inşallah yapıcam
EG9398 isimsiz19 canim ben adetime 1 hafta kalmishti hiss etmishtim bazi belirtilerden. Test ettim negavit cikmishti ama. Belkedim adetim 1 gun gecikti hemen test yaptim positivi gordum
isimsiz19 EG9398 bat 31 Temmuz fakat kahverengi kan geldi sanırım regl oldum🥹 çok üzgünüm bu ay çok umutlandım
isimsiz19 Oksuruksurubu Bilmiyorum hem pede gelmiş hemde peçeteye geldi rabbim ne zaman nasip ederse artık çok yoruldum ben