Mucizembenim 15 haftalık hamileyim ve gebelik alerjisi oldum sanırım yakınımdaki kişiler öyle diyor geçirmişler var bu durumu 😣 varmı sizde de bu sorun acayip kaşınıyorum Pazartesi doktorumu arayıp söylicem herkes çok erken başlamış diyor son haftalarda olurmuş bu alerji 😣😣
Rvyd Mucizembenim bende ilk zamanlarda oldu baharata karşı alerjim varmış bırakınca yemeyi geçti bide folik asiti bıraktım bunun yüzünden heryerim kabarmıştı sinek ısırığı gibi çok kaşınıyordu şimdi geçti çok şükür
Benay Mucizembenim etrafın dediğiyle hareket etme kaşıntı nasıl kaşıyıp geçiyor mu birde nerelerin kaşınıyor
Janset2105 Mucizembenim kaşıntı sadece alerjik olmayabilir burda bi kişiden duymuştum karaciğer ile alakalı bir durum da olabilirmiş. Etrafın dediklerine o kadar güvenmeyin doktorunuzla mutlaka görüşün.
Mucizembenim Rvyd Rvyd Kızlar farklı birşey yediğim de yok bilemedim valla folik asiti mi kessem acaba bende bir doktora gidiyim belki test yapar ne dokundu en azından bilirim yoksa uyuyamıyorum kaçınmaktan 😣
Mucizembenim Benay kaşıntı karın bölgem ve yanları göğüslerimin bazı yerleri kollarım da var küçük kırmızı kırmızı birşeyler kaşıdıkça kızarıyo daha da kaşınıyor 😣
Rvyd Mucizembenim benim bi gün kaşıntım olmadı o zamanda folik asiti içmeyi unutmuştum meğer ondan kaynaklanıyormuş doktora söyledim bırak dedi bende geceleri uyuyamıyorum onun yüzünden sende bi danış doktora öyle sonra sorun olmasın
Mucizembenim Öyle yapıcam söylicem ilaçtan olabilirim hani en azından kesim bir süre de bakım geçicekmi
mcansum Mucizembenim y bende de erken basladı ve artarak devam ediyor bişeye baglı değil malesef hamilelikle ilgili dayanamazsan krem yazarz demişti doktorum