fff9898- progestan vajinal fitil kullanım sonrası ne zaman lavaboya çıkabilirim nelere dikkat etmeliyim etkili olması için
Yasmncm fff9898- bı yarım saat bekle ama benim her ihtimalle bı kısmı çıkıyor afedersin ya tam beceremiyorum anlamadim
deryaydin98 fff9898- yatmadan önce kullanılıyor zaten ilk lavabo işini halledip sonra fitili koy yat en az bir saat dursun bana böyle demişti doktor öyle kullandım. Birde ilişkiye girilmiyor fitil bittikten iki üç gün sonra oluyor
Tugbayrakdar fff9898- fitili attıktan sonra en az 1 saat uzanıyorum ayaklarımı da biraz havaya dikiyorum böyle yaptığımdan beri çok daha az akıntı oluyor ilk başlarda sanki olduğu gibi akıyordu kendini sıkmadan olabildiğince ileri it canım zamanla alışıyorsun 🙏🙏
Nhrr fff9898- yaptıktan sonra ayaklarımı n altına yastık koyup yatıyorum 1 saat kadar. Birde idrar yapılan yer ile vajina ayrı olduğu için sıkıntı olmuyordur sanırım.
yavrucakannesi Tugbayrakdar bende kullanıyorum ama bazen korkuyorm iterken bsy falan olur mu kan gelir mi yada başka başka şeyler düşük tehdidim var onun için kullanıyorum 13 haftalık oldum ama ilk başlarda kolaydı şimdi hissediyorm elimle iterken ve tedirgin oluyorm
Tugbayrakdar yavrucakannesi yok kuzum ne kadar ileri itebilirsin ki zaten kendini zorlama rahat bırak gittiği yere kadar it kasarsan işte o zaman canın yanar Allah korusun