yesim-1 Bat 5 kasık ağrısı bacak krampı ve aşırı gazla günler geçiyor bakalım 1-2 güne erken gebelik testi yapıcam
Hatice_11 yesim-1 benim de bat 5 arada kasık ağrım oluyor bel ağrım, gazım var ve yoğun akıntım oluyor bu ay ovulasyon yaptım inşallah tutar 🌸🙏🏼☺️
Merve_kucuk Benimde karnım ağrıyor ya sanki adet olacakmışım gibi ama tahmini adet 6/7 8/9 diyor niye böyle oldu anlamadım doğurganlık döneminden de çıktım. 5 ağustosu merakla bekliyorum kan vermek için
bbaa2805 Merve_kucuk benim de öyle ya kasık ve bel ağrılarım bu kadar erken başlamazdı yani şaşırdım böyle olmasına inşallah gebelik vardır ya
annesio Merve_kucuk aaynen öyle bat 5 göğüs hassasiyetime bakarsam da bat 6 bence ama dün ve şuan sanki reglimin ilk günlerindeki hafif bi sancı olur ya ondan geliyo ara ara 🤷🏼♀️
bbaa2805 Merve_kucuk yookk yapmam negatifi görüp üzülmek istemiyorum bu kadar bekledim bi kaç gün daha bekleyeceğim
Oksuruksurubu Oyku3005 ayın 7 de olmam gerekiyor ama bugün kahverengi akıntı geldı acaba hamile olabilrmiym