Htckbrkck Selamlar Diyarbakır’da ikamet edip memnun kaldığı doktor hastane isim önerisi olan varsa alabilir miyim acaba ☺️
Liliyar Htckbrkck bower hastanesi dr yunus çavuşa gidiyorum şuan için memnunum. kendinden emin biri ve konuşmasıyla karşı tarafı da rahatlatıyor bence. Ultrasonu da çok övülüyordu ayrıca.
BerivanLina Htckbrkck cnm dunyapark ta evindar elciyi cok ovuyordular bgn gttm cok merak etmistim. Harbiden de cok guzel ilgileniyor. Adam cok sicakkanli herseyi net gosteriyor net bi bicimde anlatiyo. Bence bi git
Ebbruc Htckbrkck memorial Aydın Ilgına gitmeye başladım, 2 kere gittim henüz ama bilgili bi doktora benziyo, sadece çok güleryüzlü falan değil başlarda ama çevremdeki herkes aşırı memnun ve öneriyorlar
Htckbrkck BerivanLina dünyapark hastanesi nerede canım 4 yıldır Diyarbakır’da yaşıyorum ama hiç görmedim yerini
Kontes001 BerivanLina bende ona gitmek istiyorum. Yeni taşınıp yerleştik sonunda 😀 Muayeneye eş alıyorlar mı ? Birde önceden randevu nasıl alınıyor
Htckbrkck BerivanLina ilk hamileliğimde memoriala gidiyordum ama fiyatlar uçmuş açıkçası mutlu oldum uygun olduğuna da tekrardan teşekkür ederim 😊
BerivanLina Htckbrkck memorial 2bucuk olmus die duydum. Dunyapark 750 ydi . Doktor iyi olduktan sonra hastane fiyat fln onemli dgl bence.
BerivanLina Kontes001 wllh git bacim adam cok guler yuzlu. Es aliyorlar bence cunku ben kizim gelebilir mi dedim tabiiki gelebilir dedi 😁
BerivanLina Kontes001 hastaneyi ara ayni gunu bile randevu veriliyor. Ben dun gittim sansa doktor sezeryane gitmisti yarim saat bekledim. İstersen sen gitmeden ara sor oyle git
fff9898- Htckbrkck Memorial zelal hocaya gidiyorum iyi ki karşıma çıkmış o kadar ilgili güleryüzlü doktor ki canım doktorum her kontrole gittiğimde kafam da soru işareti kalmadan evime dönüyordum bi sorun olduğunda 7/24 telefonla iletişime geçip anında dönüş yapıyordu en önemlisi de bu bence evet fiyatları yüksek olabilir ama bu konularda doktor tercihi önemli
Zlfiyee Bende memorial hastanesinde gamze hocaya gidiyorum çok naif çok güzel konuşuyor hiç korkutmadan tek tek açıklayıp ilgileniyor