Kader-46 https://hizliresim.com/2ly3chi Kızlar sizce hangi kapı süsü daha güzel ? 1. Resimdeki kapı süsünün pembesini kızıma yaptırmıştım. Acaba mavisini mi oğluma yaptırayım yoksa gökkuşağı mı olsun farklı olsun mı dersiniz? Çıkamadım işin içinden
myavocado Kader-46 ben 1. Yi çok çok çok beğendim ya bayıldım, oyum ondan yana.😍 2. Zaten makrome mi nedir onlar çok moda ama ben sevemedim bir türlü anahtarliklarini filan da, kaba duruyor gibi geliyor bana 🙏
Leylus Kader-46 ay bu düşünce bendede var gerek yok vicdan yapiyoruz bence 😬 2.foto daha kibar duruyor canim
Serifetinas Kader-46 ayy ben de oğlum için yaptıracağım ve bu ikisi arasında kaldımm birinciyi nerede yaptırdınız acaba 🙄
myavocado Kader-46 ben bunu çok beğendim, bir de şöyle düşündüm odalarına filan asarsiniz takım gibi güzel durur aynı olması
Kader-46 Leylus ya siz de mi benim gibisiniz gerçekten herşeye vicdan yapıyorum. Eşit olsun diyorum daha doğmadan. Sizinki kaç yaşında büyük
Leylus Kader-46 4 yaş 2 aylık canim.kapi susune 2 sinin adini yazdırdım sen düşün 🙄 kotona vardi hic bisey yapamamistim ilk ogluma kapi susu vardi ama hastane odasina takamamistim.Ya da mesela çikolata etiketinde çınar dogdu cagan abi oldu yaziyor 😬 2. bebeme özel bisey yok yani