eylemm09 Bel ağrılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar ben 35+3 haftalığım yeni başladı bugün gelim belim hemde sol kasıkta ağrı hissettim 2 kez bi öğlen bi akşam hissetim normalde ara ara sadece belim ağrırdı sizin nasıl bu haftalar neler hissediyorsunuz benim mide yanmalarım da arttı aslında çok olmazdı ama arttı
Hulo2105 eylemm09 benim de dün belimden sancı girdi akşam. Arada regl ağrısı oluyor ama uzun sürmüyor anlık yani korkuyorum tabi ama geçiyor neyse ki 35+5 im bende
1bebe1meow eylemm09 Valla ben 8 aydır bel ve kasık ağrısı çekiyorum şimdi de nefes darlığı eklendi dayanamıyorum artık ağrılara şuan bile ağrıdan uyuyamıyorum 😑
06Canan eylemm09 benim sırtım çok ağrıyor bu aralar bacak kramplarımda oldukça fazla inşallah daha da artmaz hayırlı gelsin bebişlerimiz inşallah
Af00 eylemm09 hâlâ bel ağrısı yok iki gecedir kasık ağrısıyla uyanıyorum az bi idrarım gelse tuvalete koşuyorum bazen bebek çok kasılıyor karnım taş gibi oluyor
eylemm09 Hulo2105 kasılmalar olduğunda nefes almakta zorlanıyormusunuz ben mideme kadar kasılıyorum sanki ve midem sıkışıyor hissediyorum nefes zor alıyorum bebeğim aşırı aşırı hareketli sende de var mı canım bu durumlar
Sariilayda16 eylemm09 aynı 36+3 aşırı hareketli bir bebişim var özellikle yemeklerden 10 dk sonra falan başlıyor ve durdurak bilmiyor. Son 1 haftadır bel ağrısı kaşık ağrısı bitmiyor günün belirli zamanlarında illaki kasıklarda zorlanma oluyor artık aşagıda hissetmeye başladım sanki
Hulo2105 eylemm09 benimki de çok hareketli canım ama henüz kasılmam olmadı akşamları karnım sert oluyor o kadar
aygul-7138 eylemm09 Aynı durum bende de var çok fazla kasılmam var özellikle yatarken bebek kasilirsa resmen nefes alamıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum 35+2 yim.. Bel ağrılarım son 1 haftadır var adet olacakmis hissi de geliyor zaten nst de sancimda çıkıyor.. Rabbim hamile olan herkese yardım etsin inşallah özellikle bu sıcaklarda
Tugcez Ara ara regli sancıları , ara ara kasılmalar , bazen ayak şişmeleri , bazen bel ağrıları , nefes darlığı , hemen yorulma , tansiyon düşmesi. Doğumu iple çekiyorum 😂
Harikuladeee 35+2 yiz bizde doktor bi hafta önde demişti , benim de midemde yanma oluyor gece uykumdan istifra ederek uyanıyorum, alt kısmımda baskı var bir de afedersiniz geçmeyen ishall 😖
M-Urass_Mom eylemm09 Doktorum 34. haftadan sonra bu tarz ağrıların başlayacağını söylemişti. Korkuyla bekliyorum ben de 😅