Denizz_ Kızlar 35 haftalık hamileyim mutfak dolaplarımı silmem gerekiyor sileyim diyen çok kişi oldu ama tezgahıma herkesin basmasını istemiyorum 😀takıntılıyım kendim silmek istiyorum siz siliyor musunuz
Ygmr01 Denizz_ ben sandalyeye çıkıp siliyorum. Tezgaha basmaktan hoşlanmıyorum o yüzden. Silmesen de olmuyor şimdi ne yapayım illa ki lekeleniyor sonuçta
Aylaa123 Denizz_ sandayle koyup üstüne basıp sildirin ben kendi tezgahıma bile çıkmıyorum ki benim dolaplarım aşırı yüksek evimde merdiven var gerektiğinde merdivenle yapıyorum
Ays-0 Denizz_ 2 güne bir çok derin silmesemde silmeye çalışıyorum canım, bende de takıntı var iz leke vs olmucak evlendikten sonra yüklendi bu takıntım 🤣
Eliffyamann Ays-0 aynı ben, mutfaga girerken gözüm hep dolaplarin parlaklığına gider bir leke olsun akşama kadar gir çık oraya bakarım, hemen silmem lazım, zaten sleppy mendiller çıktıktan sonra dolapları bekletmeye gerek yok ki
Dlk38 Denizz_ benim iki defadır kız kardeşim sildi o yapmasa ben asla silmezdim olduğu kadar erken doğum riskim hep vardı o yüzden temizlik çocuğumdan önemli değil günlük işleri iyi kötü eşimle hallediyoruz çok sinir oluyorum ama elimden birşey gelmiyor az kaldı doğuma napalım pis insanlar sağlıklı oldukları halde yapmayıp yaşıyorlar böyle teselli veriyom kendime🤣🤣
Denizz_ Dlk38 Dlk38 Bende altları sileyim üstlerinde artık nasıl olur bilemiyorum kime kısmet olursa 😀
Newnesilanne Denizz_ ay bende aynı dertten muzdaribim ama 30 haftalık oldum cesaret edemiyorum çünkü tezgaha çıkmam lazım yüksekte. Eğil kalk bez yıka Allah korusun tehlikeli ellemedim o yüzden
huysuz__ Denizz_ yemek buharı falan derken 2 güne bir mecbur siliyoruz dolapları, ben alt kapaklara eşim üst kapaklara el atıyor, öyle idare ediyorum.
Gokkusagi53 KIZLAR BIDE BEN ORTAYA ATLAYAYIM NE ILE SILIYORSUNUZ DOLAPLARI BENIM DOLAPLAR BEMBEYAZ SOYLE CAM GIBI PARLASINLAR ISTIYORUM
Ays-0 Eliffyamann eveet sleppy olmasa napcaktik 🤣 ayrıntılı silme işini annem yapacak inşallah 2 güne bir silince yağ kirde olmuyo fazla
Eliffyamann Gokkusagi53 yağ tutmam canım yemek yapar ocağı kapatır ocak soğuyunca hemen sleepyle silerim geçer, ama eğer kofte tavuk kizarttiysam camasir suyuyla siler i