Aysnr66 Arkadslar 32 hfta hamileym emzirme yastığını duydum kullananlar veya bilgisi olanlar kullanışlı mi gerekli mi bilgi verebilir mi ? 🤗
Misraaa Aysnr66 ben Doğum yapalı bir ay oldu hala almadım ama en gerekli şey diyebilirim bunu emzirince anliycaksınız
Smsk92 Ben Bursa kumaştan kendim kumaş alıp yaptım çok basit yanında annen ya da kayınvaliden varsa ellerinden gelir muhakkak ☺️Az maliyetli çok kullanışlı oldu
Aysnr66 Smsk92 aynen basit bisey aslinda ama yapck kimse yok yakinmda alirim artk bende 🤗 cok teşekkür ederm
TugceArslan 32+3 üm. Şuan bu mesajı yazarken sırtımda bu emzirme yastığı var, ay şeklinde olanlardan. Çok rahat ediyorum. Duyduğuma göre bebekle de çok kullanılıyormuş
Aysnr66 Nursen21 valla canm bende ilk alicam herkes memnun demekki işe yarıyor çoğu sekilde kullaniliyomus
Nursen21 Aysnr66 bende o yüzden erken aldım ama daha kullanmaya başlamadım Biraz tembellik yapıyorum aslında kılıfını yıkamadım 😊
MerveUsalKaya Hem emzirirken rahatlık hemdd oturmaya başladığında arasına oturtturuyorsun geriye düşmüyor arkadaşım kullanıyor çok memnun bende aldım o yüzden
Aysnr66 MerveUsalKaya aynen canm ben ilk cocugmda belim sirtm cok ağrıyordu emzirirken uzun süre tutuyodm zor emiyodu bunda bari rahat olsun alindiktan sonra mutlaka bisekilde kullanilir nasilsa
Aysnr66 Nursen21 😊 temmelige kalirsan ben basi cekerm galiba 😀 birde insan kullanmaya kiyamiyo sanki bebise yeni olsn o kullansn faln diye