34Parla34 Saçlarım strese bağlı çok dökülüyor , d vitaminime baktırdım değerim normal çıktı . Ne yapmam lazım kafamda saç kalmadı ne olur bilen yazabilir mi
Ysmnpmk 34Parla34 d vitamin pcos ve tiroid gibi değerleriniz çok önemli bunlar saç dökülmesinde baya bir etken. Bende tiroid var ve bı ara inanılmaz dökülüyordu hatta saçkıran oldum o zaman sarımsakla saçıma bakım yaptım
Merve-metin 34Parla34 benimde tüm değerlerim normalken saçlarım avuç avuç dökülüyordu bende bioxin 3lü şampuan aldım kırmızı kutu yoğun saç dökülmesine karşıt yazıyor üstünde çok iyi geldi artık dökülmüyor desem yeri Değerlerinde bi sıkıntı yoksa kullanabilirsin dediğim şampuanı
34Parla34 Ysmnpmk cevabınız için çok tsk ederim , yapamıyorum . Streslı degılım diyorum kendi kendime ama olmuyor çok dökülüyor 😭
Ysmnpmk 34Parla34 bence biraz destek almalısınız o zaman stres vücut için çok kötü Allah korusun sağlığınızdan eder 😕
34Parla34 Queen3524 of neden böyle oldu aniden hiç bilmiyorum . Allah yardım etsin kel kalacağım yakında 💔