Eda0509 8 haftalık hamileyim. Gribim 1 haftadır. Burnumda akıyor kuru değil hiç. Burun akıntısyla beraber kan geliyor. Ciddi biseymidir bu acaba. Acile gitsem mi kızlar. Başına gelen varmı böyle??
Yesimustafa Hamilelikte burun kanaması çok görülen bi durum. 36 haftaligiz ara ara kanar ilk haftalar çok fazlaydı. Ben muayene olmustum hamilelikte kılcal damarlardan kaynakli deyip krem vermişti
Eda0509 Yesimustafa gribim ben burun akıntım çok fazla. Akıntıyla beraber kan görünce endişe ettim bi an. Sağol canım içim rahatladı
Yesimustafa Eda0509 bana göre korkulacak bisi yok acil de sana bisi yapmaz çok şiddetli kanamiyorsa haftaici güzel bi kbb uzmanına gözün aklın kalmasın canım
Dilekbatug 28.haftadayım benim de oluyor ara ara ilk haftalarda da oluyordu. Bence de ciddi bir şey değildir. Geçmiş olsun ☺️
Snnddhbdbdnr Canım 1 haftadır aynı dert bende de var Ama yerinde olsam hiç gitmem hastahaneye sadece parol serumu yapıyorlar Hiç bir işe yaramıyor Ben gece 12 de gittim yaptım geldim hala aynı Dinlen bol bol sıcak içecekler tüket Limonlu çay iyi geldi bana
Eda0509 Snnddhbdbdnr tamam cnm sağol. Bi an korktum ama sonra duyunca önemli bisey değilmiş. Ben hiç birsey yiyemiyorum cnm ya. Midem bulanıyor. İştahım hiç yok. Zorla limon yiyorum arada