Gulsh61 nesli123- Günaydın bunun bir çözümü yok dokuz aylık hamileyim karnıma duş jelinden başka hiçbir şey sürmedim bir tane bile çatlağım yok şeytan kulağına kurşun iş arkadaşımla gebeliğinz iki hafta aralıklıydı L ile başlayan o pahalı markanın çatlak önleyici kremlerinden kutu kutu kullandı karnı harita gibi oldu yine iğne de vurdursanız takviye de yapsanız genetik bir faktör olduğu için elinizden gelen bir şey olmayacak
nesli123- Gulsh61 ben zaten çatlak oluştuktan sonra ki süreçte ne yaptırabilirim bunun için bir başlık açtım. Çatlağın oluşmasını nasıl önlerim diye sormuyorum ki
Arnisa98 Gulsh61 ayy bende bu jelden kullandım çok da pahalı ve işe yaramadı… Badem yağı hindistan cevizi yağı de ek kullandım ama çatladı 😂 illa bir çözümü vardır güzellik merkezlerine… O kdr ünlü doğum yaptı hiç mı çatlamadılar 😂😂😂😂
Letubra Gulsh61 kesinlikle öyle. İnat edip her gün 3 çeşit nemlendirici/yağ kullandım. 28. Haftada pat diye Bi yerim 32de Bi yer 37de Bi yer çatladı. Evde yağlı pehlivan gibi gezmeme rağmen çok çok çatladım. Öyle Bi kaç çizgi değil yani. 37den sonra bıraktım bende. Arkadaşım yeni doğum yaptı. Sadece aklına eserse göbeğine arko yeşilden sürüyordu. 22 kilo almasına rağmen hiç çatlağı yok
nesli123- Arnisa98 ben hiç kilo almadım ödemim olmadı, her gün pehlivan gibi yağlandım çatladım. Malum kremlerin yağların hepsini kullandım. Şuan tek çözüm co2 lazer gibi duruyor, ben başka bişi bulamadım malesef ki o da %100 etkili değil ztn
nesli123- Arnisa98 contractubex diye bir krem varmış ona da etkili diyorlar bakalım onu da doktora sorup denerim
Merryy17 Kantaron yağı iyi geliyor çatlaklara bende yeni oluşan çatlaklarına sürüyorum ve açılma gözlemledim
33kucukfasulye nesli123- benim dr lierac çatlak kremini önerdi yeni kullanmaya başladım Şuan benimde sadece popo kısmında çatlaklar etkili olacakmı ilerki süreçlerde anlayacam
nesli123- 33kucukfasulye popo kısmında çok mu var bilmiyorum ama o bölgede sporla giderirsiniz , karın bence daha kötü duruyor popo olsa takmazdım😂
33kucukfasulye nesli123- düzenli spor yapan biriydi ama yinede oldu hamile kalınca oluşmaya başladı 😞sadece orayla sınırlı kalır inşallah göğüs ve göbek de olmaz☺️
nesli123- 33kucukfasulye ay inşallah olmaz ben oluşmasına rağmen hala yağ vs sürmeye devam ediyorum iyice yayılmasın diye😔
elif475475 nesli123- hızlı kilo alınca çatlak artıyor. O yüzden son haftalar insanlar daha çok catladım diyorlar. Ben o yüzden kilomu kontrol altında tutarak ilerki oğlumda sadece son hafta popo ve bacak aram catladı karnım tertemiz. Muhtemelen bunda daha az kilo alacağım o yüzden yine çatlak olacağını sanmıyorum. Çatlağın en büyük sebebi ani kilo almaktır
hd21 Kesinlikle lierac çatlak kremi 3. Aydan itibaren saha çatlak oluşmadan kullanmaya başladığınız takdirde hiç çatlak olmuyor . Ablamın 3 çocuğu var 3 ünde de kullandı hiç çatlamadı bende Allah’ın izniyle önümüzdeki ay başlicam
M-Urass_Mom nesli123- Doktorum söyledi. Kaş dokusu fazla olanlar çatlamıyormuş arkadaşlar. Kesin bilgi 😂 Göğüslerim büyüdü ve çatladı yağ dokusu olduğundan örneğin 😣
nesli123- M-Urass_Mom yok canım ya hiç sanmıyorum ben hep spor yapan biriyim, piltes ve fitnessa giderken hamile kalmıştım. İç karınla alakalıdır belki, benim karnım çok büyüdü arkadaşlarımın 39. Haftasına bakıyorum benim 28.Haftam gibi😂
nesli123- M-Urass_Mom tüh keşke daha çok yüklenseymişim karnıma😂 bi arkadaşım var hayatında sporun s sini yapmadı günde 1 kere mustela sürüyordu çatlamadı😀