Esra1260 Geçen gün bir düğüne gittim ve orda beni gören abartmıyorum yaklaşık 25-30 kişi çok zayıfsın kilo al ye biraz dedi günlük hayatımda herkes sürekli bana çok zayıfsın diyor artık bu cümleyi duymak o kadar sinirime gitmeye başladı ki bıktım resmen ya boyum 1.58 kilom 47 ve yememe rağmen kilo alamıyorum kızlar kendimi bileli bu durumdayım hamile kalmadan önce tiroidlerime baktırmıştım ve 7 çıkmıştı şimdi dahiliyeye randevu aldım gidcem tirodleri yüksek olup kilo alamayan sürekli zayıf olan varmı ve ilaç kullanıp düşürdükten sonra kilo alabildinizmi artık çok sıkıldım kilomla dalga geçilmesinden 😞
Gnll35 Esra1260 aslında tsh yüksekliği kilo almaya ve geç vermeye sebep oluyor. Tiroid hormonu az çalışıyor demek.
Rvyd Esra1260 bende kendimi bildim bileli hep zayıfım şuan hamileyim hala zayıfım doktora gittim 45 kiloyla pek sorun olacağını düşünmüyorum dedi hem zayıf olmak sağlıksız değil dedi kilolulardan bi adım öndesin dedi bende sorun etmedim ama hala etrafımda çok zayıfsın diyenler var ama ben aldırış etmiyorum çünkü doktor bana zayıf olduğun için çok sağlıklısın demişti bende çok şey kullandım bi faydasınıda görmedim
Gizzy @Esra1260 tam tersi tiroidin yüksek çıkması tembel olduğu, az çalıştığı anlamına gelir ve genellikle kilo verilmesi konusunda sıkıntı yaşatır, alınması değil. Bünye meselesi kilo almak biraz da. Başka hormonlarına baktırabilirsin.
Dilekbatug İnsanların ne dediği, ne düşündüğü neden bu kadar önemli ki? Ben de ilk 3 ay 2 kilo verdim herkes ay hiç hamile gibi değilsin falan diyordu ne oldu şimdi de kilo aldın diyorlar 😄 Önemli olan sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek onun gelişimi sizin kilonuzun ona faydası olmaz ki zaten gereken kiloyu alırsınız. İlk gebeliğimde sigarayı bıraktım ve tam 23 kilo aldım 49dan 72ye çıktım öyle ya 5 sene de zor verdim 🤪