Sarina98 35 hafta girdiğinden beri sanki dakikalar saat saatlerde gün gibi. Geçmek bilmiyor, uzandıkça uzanıyor. Sinir stres oldum resmen. Vakit gelmek bilmiyor🤦
06Canan Sarina98 yarın 35.haftama giricem bende öyleyim iki haftadır sıcaklar çok bunaltıyor bir yandan sanki zaman durdu gibi hissediyorum
Mercimekannesi45 Sarina98 ben bunu yirmili haftalara girdigimden beri yaşıyorum durdu gitmiyor sanki 30 oldum ama seneler geçti sanki
Tugbacim34 @Sarina98 ben 34 olacağım yarın. Vallahi hazirandan beri gün sayıyorum. Bitse de bende kurtulsam çocukta. Hamilelik olayından aşırı sıkıldım
Sarina98 Tugbacim34 sonrası daha yorucu inan ama bende bir oğlum daha var. Hamilelikle 2sini birlikte yürütemiyorum artık,eskiden hiç umrumda değildi 34 hafta sonrası acayip taktım bu doğurmak işine. 🤦
Tugbacim34 @Sarina98 benim de bir oğlum var ama büyük 11 yaşında. Onda anlamamışım hamileliği bunda geçmiyor. Birde sıcaklara denk geldik fena sinir stres yapıyoruz
Sarina98 Tugbacim34 ayy çok daralıyorum sıcaktan, herkese soğuk bana sıcak. Benim ki 2 yaşında olduğu gün inşAllah kardeşi doğacak 😃☺️