nurlique Merhaba kızlar doğuma az bi zaman kaldıı🙏🏻🙋🏻♀️ Sütyen atlet Alışverişini internetten yapmayı düşünüyorum çoklu paket fiyatları uygun geldi bana .. siz emzirme atlet ve sütyeni nereden , hangi marka aldınız? Nasıl geldi memnun kaldınız mı?
Zeyneppx nurlique ben Pierre cardin in aldım emzirme atleti iki tanecik daha gelmedi 🧐 trendyoldan baktım bende
Aylaa123 nurlique dagiden almıstım gayet güzellerdi https://ty.gl/782l8qksxt birde bunu aldım 3 rengini aşırı rahat hamilelikte takıyorum ve hamilelik sonrasındada günlükte takılır evde
Ysmcrs nurlique ben lcw den aldım bir tane emzirme atleti 2 tane emzirme sütyeni hangisi daha avantajlı bilmiyorum ya da daha kullanışlı be rahat
Babymom07 nurlique ben trendyoldaki 3lü olanlardan aldım sütyen ve atlet gayet güzel beğendim göğüslerim büyük en büyük bedenini aldım 3 ay önce almıştım o zaman iyiydi sonra büyüdü sanırım sıkmaya başladı bende arkasına aparat aldım şimdi güzel baya 👍🏻 ama iade olmuyor bedeninize iyi karar verin 💕 evde sütyen takmayı sevmiyorum atlet giyerim diye düşündüm dışarıda sütyen ondan ikisinden de 3 er adet aldım
Yeni1gebelikkk nurlique ben ikisinden de almadım , bralet kullanmayı çok seviyorum doğumdan sonra da kullanırım içerisinde tel falan yok hafif ince süngerli ,bence gerek yok emzirme sütyenlerine para harcamaya