Naaagihannnn sahhssenem vala blmiorum cnku benim 2 nci gebeligim ben bu surecte cinselligi geride birakmistm ama bu doktor cinselligin dogumu tetikledgni rahmi yumusattigini soleyip 10 gundr onerio. Ama kizimda nisanim.3 4 gun lekelenme.aeklinde gelmisti belki seninde oledir
Nrgl21 Sumay benimde aynı günlerimiz ilk doğumun 39+0 oldu suni sancıyla suyum gelmişti sancım yoktu hiç
Yesimdeniz sahhssenem normal canım benimde ilişki sonrası lekenme olmuştu korkulacak bişey yok korkma
sahhssenem Yesimdeniz cok tseskkur ediyorum. 38+5 olduk lekelenmeler gun icinde devam ediyor fakat gelen giden yok
Hanzademerve sevvalcik merdiven in çık diğer egzersizleri geç 😅 bide sürekli genital bölgeye masaj yap bebek yağı ile
Elosdef Esra1965 suyunu patlatmıyor rahim ağzına dokunuyor galiba benim 40 haftayı geçmiş iki cm açıklığım vardı uyarı verdim kanama olabilir demişti kanama oldu ama geçti hiç faydası olmadı 40+6da suni sancı verildi suyumu orada patlattı normal doğum oldu haftaya 3 aylık oluyo kuşum🌿
Esra1965 Elosdef hay maşallah hayırlısıyla biz de kucağımıza bir alsaydık. Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize 🐣🐣
Zeynepctnky07 @“R_umeysa” Aynıyız ben doktora gitmedim sadece geçen hafta gittim bu hafta içi mecbur doğum yapmam gerektiğini soylemisti
Elosdef sevvalcik pilates topunda ileri geri sağa sola harketler yapmıştım kalçamla 8 çizmiştim sancım hiç olmadı ama 2 cm açıklığım varken yaptım son hafta 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı suni sancı aldım
sedakcar Kızlar bende ssvd yapıcam 40+2 oldum. Doktor pazartesi ye kadar vakit verdi gelmezse sezeryan yapıcam dedi. Ssvd olduğu için suni sancı da vermiyor. Ne yapmam lazım artık delircem. Kafası da kanala girmiş ama gelmek bilmiyor