tgc_kiz6 Sehri-erhan-123 benim sancılarım başladı gün içinde ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. 6 ağustosta da dogumum var inşallah. Sizin nasıl geçiyor
Maviii_98 Sehri-erhan-123 uykusuz kalıyorum 37+5 olduk devlet hastanesi takipliyim bu nedenle bir günü yok beklemedeyim ara ara ufak sancılarım oluyor kısa süreli başka bir şey hissetmiyorum.
aslanmom__ Sehri-erhan-123 acayip kalça ve bacak ağrılarım var ayakta duramıyorum zor yemek yapıyorum valla tezgahta sezeryan olucak pazartesi tam 37,ci hafta gün vericekler kontrolde 38 gibi alalım dedi doktor
Masalnuray123 Sehri-erhan-123 hiç uyuyamıyorum sağa sola donemiyorum nefesim kesiliyor sıcak basıyor 🥲
Sehri-erhan-123 tgc_kiz6 benım sol kalçamda ağrılar başladı yürürken oturup kalkarken çok fena ağrı oluyo
Gamzeylmaz28 tgc_kiz6 benimde gün içinde sancılarım oluyor ama öyle 5 dkk ya düşmüyor, bana da 8 Ağustos a gün verdi kızım o zaman a beklerse inşallah ☺️
Sehri-erhan-123 tgc_kiz6 yok daha belli değil yarın gıtcem kontrole bakalm 18 gün gösterıyo uygulamaya göre
tgc_kiz6 Gamzeylmaz28 sağlıkla gelsin inşallah kendi isteğinizle mi sezeryani seçtiniz peki. Benimde gün içinde ağrılarım oluyor sık sık artık
Gamzeylmaz28 tgc_kiz6 yok 2. Gebeliğim ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan , sağ salim kucağınıza alın sizde inşallah gün yaklaşıyor galiba oyuzden olabilir
tgc_kiz6 Gamzeylmaz28 evet zaman yaklaştıkça belirtiler olması çok normal sanırım Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ♥️
tgc_kiz6 Gamzeylmaz28 benim planlı sezeryan nirmal doğum için korku, panik ve endişelerim olduğu için sezeryani tercih ettim.