Selam kızlar 1 seneye yakın prolaktin belasıyla uğraşıyordum ve sonunda değerim normalde düştü ilaçlarla dostinex kullandım ve mart ayından beri korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamadım artık hiç anne olmaıcam düşüncesine kapıldım ve kendimi kafa olarak rahat bıraktım reglime 7 gün kala test yaptım ama tek çizgi çıktı iyice umudumu kaybetmişken adet tarihimi bekledim o dönem kuzenimin düğün koşuşturması şehir dışı değişikliği derken hiç adet tarihime kafa yormadım birde bi baktım 4 gün geçilmiş hiç ihtimal vermedim malum standartım dışında düzenim yeme içmem uyku saatım değişti eve dönünce bakarım derken 10 gün geçti ve ben hala ihtimal vermiyorum bi sııkıntımmı ver acaba diye bile düşündüm en sonunda test aldım ve yaptım hayatımın en büyük şoku sevinç aynı zamanda şaşkınlık o anda yaşadım ben şuan 4 haftalık hamileyim alllahım isteyen herkese nasip etsin olmuyor diye kendinizi yıpratmayın tamamen kafanızdan çıkardığınız anda oluyor demekki buna hiç inanamazdım ama o size gelmek istediği zaman gelecek demekki kendinizi üzmeyin arkadaşlarım ☺️