Nananan umrumdadegil bize normalde 300 geliyordu geçen ay pervane artı derin dondurucu çalışmaya başladı 20 TL fazla gelmiş 😂
Enfal_06 momofmychildren 360 gelmiş bizim ki bize az geliyor 360 çünkü bin liranın üstünde kesiliyor bazen ama biz kullanmiyoruz suyu temizlemişiz diyorlar suyu yine içmiyor kimse boşuna kesiyorlar
Cansunisa İki aydır 600 geliyor bende şoklardayım ve evde kimse yok ikimizde çalışıyoruz nasıl oluyor bu gerçekten anlamıyorum
Babyycutee momofmychildren normalde 200 lerde gelir hep bu ay 500 küsürü görünce şok oldum zam yapılmış yüzde 60 suya sonradan anladım çünkü 2 kişi ne suyu kullanıcaz
Anneolmak543 momofmychildren bizim yan tarafımızda oturanlarla ortak suyumuz 1700 gelmiş hiç böyle gelmezdi hep 400 500 gelirdi bu şefe niye böyle gelmiş bende anlamadım
littlechick momofmychildren kendi faturamı hatırlamıyorum ama üst komşumun faturası baya dikkatimi çekmişti 17.000 TL 😬😬
Alone Hayat70 nerede yaşıyorsunuz ? Anacım vergisi bile ondan fazla burada. Yıkanmıyor musunuz 🫣 çamaşır felan ? Nasıl oluyor ya mümkün değil. 20 gün olmadığım eve 200 tl fatura gelmiş
Hayat70 Alone Benim şuan doğalgaz bile 110/120arasi su o kadar gelse kafayı oynatririm herhalde.Hergun duşa giriyoruz her gün bazen günde 2 kere makina çalışıyor ama bilmiyorum ki.Ben Karaman’da yaşıyorum aşko.😂
artikbiranneyim momofmychildren istanbulda suya aşırı zam geldi biz de 500 küsür ödedik şok halı yıkadık sanki🤯