Ervaablaoluyor Kızlar kesem 15mm olmus 5+4günlükmüşüm ama içinde yolksac ve bebek yok cok korkuyorum haftaya bir daha gitcem boş gebelık yaşayanlar varmı belırtılerı varmı?
Edirefp Ervaablaoluyor 5 haftalıkken banada boş gebelik demişti doktor devlet hastanesinde. O günden sonra bidaha devlet hastanesine gitmedim. 1 hafta sonra özele gittiğimde sağlıklı olduğunu ve kalp atışını dinletti doktorum ve halada aynı doktorla devam ediyorum. Başka doktora gidin derim gönlünüzü ferah tutun
mrvnur Ervaablaoluyor 5 hafta için çok erken 11 haftada bile bebeğini görenler var sakin acele etmeyin sonuçta boş kesenin vücuda zararı yok bende boş keseden kürtaj oldum ama benim zaten sorunlu başlamıştı hamileliğim kese bozulmaya başlayınca oldum kürtaji
Hatce06 Ervaablaoluyor canım korkma içini ferah tut ben de 5 haftalık iken gittim bebek gözükmedi 7 haftada gördüm benım arkadasım11.haftada gördü olabılıyor kötü düşünme görürsün inşalah
Hediyenaze Canım ben ılk hamileliğim de 5 haftalıkken kanda hamilelik çıkmıştı ama ultrasonda kese de yoktu bır ay sonra gel dedı 1 ay sonra gittiğimde kalp atışlarını dinlemistim korkma allahın izniyle bırsey olmaz insallah