br2023 Fatma_98 Bitter çikolata zaten hareketli benim kız bitter çikolata yiyince daha da hareketleniyor🤭
Aysenur_2022 Tatlı şeylerde asla hareketlenmiyo pizza poğaça yiyince hareketleniyo gluten bebek olucak herhalde akssjjskdskdk
DNZMHMHT Fatma_98 cikolata tarli seyler diyenler cok oluyor. Ama gecenlerde instegramda bi doktor kahvr icip gelin farki gorun demisti ;)
Enfal_06 Fatma_98 karpuz 😁 bizimkini çikolata kesmiyor çikolata yiyip doktora gittim uyuyordu karpuz ve soğuk yiyecklerde hareket ediyor 😂
eylulus Kesinlikle türk kahvesi ve borek pogaca gibi seyler asla cikolataya tepki vermiyor benim ogluss da
EceQueen Patlamış mısır, çekirdek gibi yerken çıtırtı çıkaran yiyecekler benim bebişimi çok hareketleniyor. Yemek geliyor diye heyecanlanıyor🤩
Sevvalll42 Fatma_98 avokado peynir ve cevizden salata yapmıştım aşırı hareketlenmişti farkediyorum sağlıklı besinler tüketimce baya hareketleniyo
asell13 Fatma_98 kahve çikolata vişne suyu coşturuyordu 😅 son ayımda ağzımı açmam yeterliydi ağzımı açınca başlıyordu 😂 bu kız boğazlı olacak çok yiyrcek derdim doğdu ne emdi ne mama yedi zorla yediriyoruz 😂😂😂