Rumuz36 Merhaba iki aylık hamileyim idrar yolu enfeksiyonum var bol su içmem (3 litre) lazım ama içemiyorum öneriniz var mı acaba ya da benim gibi olan ?
Merve-metin Rumuz36 suyu tatlandırmaya çalışın içine salatalık filan atsanız denediniz mi hiç bende enfeksiyon yok ama normalde de asla su içebilen insan değilimdir günde 1 bardak su ancak içiyordum bana da görümcem dedi suyu tatlandır salatalık filan at içine işe yarar dedi öyle yaptım ilk zamanlar bayağı içtim şimdi alıştım 2 lt yakın içiyorum fazlasını hala içemiyorum midem bulanıyor o zaman
Alpmom__ Rumuz36 aynı durumdayız. Su kadar midemiz bulandıran bir şey yoktu . En son gittiğimde doktor ultrasondan anladı . Az su içiyorsun suyu çoğalt bak dedi . O gündür günde en az 2 litre 2.5 litre içiyorum zorla . Her şey bebiş için zorla kendini . Bugünde kontrol vardı düzelmiş suyu böyle devam dedi
Rumuz36 Aylaa123 bu şekilde içebilirim aslında canım ekşi şeyler çekiyor tamamdır yorumunuz için teşekkürler ☺️
Gzde4507 Dondurulmuş meyve de olabilir bir iki tane görüntüsü de değişir. (Çilek ,yaban mersini, frambuaz gibi)
Alpmom__ Rumuz36 3.5 şuan . Valla hayatımda bu kadar su içmemiştim zorluyorum kendimi tek sağlıklı olsunda …
Alone Rumuz36 vallahi bende aynı durumdayım. İçine bişeyler koyup içmeye çalışıyorum (karadut özü gibi) ama yok yani olmuyor bir türlü. Bir litre içsem şükreder oldum 😒 ve benim gebeliklerimde hep suyum azalıyor o sebeple çok daha fazla içmem gerekiyor ama olmuyor yaaa
ggmom Rumuz36 ilk aylar ben de senin gibiydim limon sıkıp içiyordum limon salatalık taze nane çok güzel aroma veriyor suyani yüzden ilk aylar kilo aldım su icememekten
Rumuz36 ggmom bunu denedim bu seferde çok ekşi oldu ayarı tutturmak lazım 😂 tavsiyeniz için teşekkür ederim ☺️