Merve-metin 2620 çok normal canım ilk zamanlar bu ağrıların olması şiddetli değilse ağrın önemli değil ama şiddetli bir ağrıysa muhakkak doktora git canım
Fatma_ecem4 2620 ahhh ağustosta doğumu olan ben bu kadar erken haftada olan birini görünce ne hoş oldumm😂😂🙊kasıklarda ağrı 9-10 Haftaya kadar oluyor belinizde ağrır gogsunuzde ağrır sonra mide bulantısı basliyor tabi her kadın bulantida farklıdır ama ilk haftalarda kasigi beli agrimayan kadın görmedim normal yani ağır iş yapmayin çok çok yeni daha kalp atışı duymak için bile iki üç haftaniz var sağlıklı beslenin bol su için ben altıncı haftada gittim kalp atışı yok haftayada kalp atışı olmassa kürtaj dedi o bı hafta çok kotu geçti piskolojikmen ama bol su içtim sağlıklı beslendim çay kahve kola çikolata yemedim birde maydanoz yedinci haftada duyduk çok şükür 😍 ağustosta doğumum var Allah sizede nasip etsin inşallah 😍
Pembe_bulut Merhabalar ben de 4+0 ım. Dün biraz kasığımın sağ tarafına ağrı giriyordu bugün olmadı şükür. Birkaç gündür yemek yesem de hemen acıkıyorum midem kazınıyor sürekli. İlk bebeğimde de olmuştu bu, nahoş bir durum 😄