Ama zamanında bütün tuşlara aynı anda basmış ve sonuç alamamış biri olarak tavsiyem hepsini aynı anlarda yapmamanız çünkü düzenim çok bozuldu, lekelenmeler yaşadım sürekli ve normalde olmayan belirtilerim oldu hep hamileliğe yordum bunları ama hepsi yalancıydı. 2 aydır hiç bir şey kullanmıyorum ve adetim yeniden düzene girdi, spor yapmaya başladım ve kafama takmıyorum çok daha rahat kafam. Mesela bugün yüzmeye gittim ( su soğuk olduğu için ya tutunmazsa diye gitmiyordum), suda olmak o kadar iyi geldi ki sonrasında deli gibi yağmurun altında kaldım her yerim ıslandı ve su birikintilerine girmek zorunda kaldım. Hala takıyor olsaydım bu kadar soğukta kalmak moralimi çok bozardı ama aksine çocuk gibi eğlenerek geldim hatta tekrar yağsa da çıksam diye bakıyorum :D hala hamile değilim, bir gün olur mu bilemem. Ama en azından bu konuyu kafama çok takıp hayatımı cehenneme çevirmemeye karar verdim. Ve inanın düzenim oturdu lekelenmelerim vs her şey bitti. Zor olduğunu biliyorum ama bir kere umursamayınca devamı geliyor. Hatta umursamaya başlamamak için adet takvimi uygulamalarına bile girmiyorum :D sizde yapın lütfen takip etmeyin takip ettikçe geciktireceksiniz