Pinaryyy Az önce idrarımı yaptım ve peçeteye kahverengi lekelenme geldi akıntım da son zamanlarda artmıştı. Ve bu lekelenmenin içi siyah ya da kahverengi olan küçük küçük noktalı bişeyler vardı bir sürü. Nişan olabilir mi?
2princessmother Pinaryyy benim nişanım kırmızı kanlı gelmişti ama kahverengi de olabiliyor ☺ o içinde siyah noktalar dediğini anlamadım ama haftan da çok güzel sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine 🤲🌸
Beyzabetulozkul Pinaryyy benimde 37+6da gelmişti kahverengi gibi gittiğime nişan dediler, daha yolun basındasın 41. Haftaya kadar yolun var dediler gecesine doğurdum djfkkffk
Pinaryyy 2princessmother o noktaları bende çok merak ettim nokta noktaydı peçete akıntımla birlikte geldi kahverengi lekelenme de zaten. Amin çok teşekkür ediyorum Allah hepimizi sağlıcakla düz kurtarsın inşallah 🙏🏻🌸
2princessmother Pinaryyy yok canım benim ikinci gebeliğim ilkinde gelen nişanı anlattım sana şuan 24+3 ☺ daha yolumuz uzun 🐣
Pinaryyy 2princessmother Allah bağışlasın o zaman siz tecrübelisiniz ne güzel🤗 ikinciyide yarılamışsınız ama olsun öyle ya da böyle geçiyor bitiyor bu günlerde🥰 sağsalim kavuşun sizde inşallah🙏🏻🧿
2princessmother Pinaryyy Aminn canım inşallah Rabbim kolaylık versin herkese bir avaz’da kucağımıza alalım inşallah Zaman dediğin hızlı valla geçti gitti bile bazen hamile olduğumu unutuyorum o kadar hızlı geçti ki zaman Senin doğum şeklin nasıl olacak ☺
Pinaryyy Beyzabetulozkul bakalım benim nasıl olacak nişan da parça parça gelebiliyormuş bazılarında tek seferde bazılarında da birkaç sefer benimde 37 de biraz gelmişti şimdi ikinci kez 39 da yaşıyorum artık yakın zamanda gelir heralde 😀🥰