Hilalsny Smileylaylom eskişehire gitme şansınız varsa osöangazi üniversitesi 450 500 liraya yapıyor. Ankara gazide de yapılıyor diye duydum ama çok emin değilim
Aseleslemmom Smileylaylom Manisada grandmedicalde nahit bey var eurofinsle anlaşmalı 10 bin tlye yaptırmıştım ben ona 2 ay önce
Gardenyaaa Sunshinebaby merhaba biraz araştırdım ama izmirde bı turlu panaroma testı yapan yerı bulamadım ben de panaroma dusunuyorum. İletişim numarasını paylaşabılır mısınız
Smileylaylom Hilalsny ailem orada gitme şansım çok yüksek de öncelikli olarak izmirde yaşadığım için burada bakayım demiştim. Eskişehirde hemen sıra bulunuyor mu
Drfatma Hilalsny evet gazide de yapılıyor ama ikili test riskli ise yapılıyor üç buçuk bin gibi bir ücrete yaptırdım ben
Hilalsny Smileylaylom o kısmı tam net bilmiyorum bende henüz gitmedim ama okuduğum yorumlarda randrvu olmadan erkenden gidiliyor diye okudum arayıp sormakta fayda var
Gardenyaaa Sunshinebaby Sunshinebaby merhaba tekrardan görüştüm sağolun normal, plus, full paketı varmıs.Siz doktorunuza danışarak mı yapmıstınız hangı secenegı yapmıstınız😊
Sunshinebaby Gardenyaaa bana doktorum herhangi bir şey demedi ben normal paket yaptırdım yeterli geldi