ykaya18 Selam herkese, bugün doktorumuz yüksek olasılıkla kız görüyorum dedi bacak arası boş dedi. 13 haftalığız, cinsiyetin değişme ihtimali nedir sizce, sonuçta bacak arası boş görünüyor dedi bi kaç hafta sonra dolmaz heralde, ne diyorsunuz 🙈🙈
Mervecimbidur ykaya18 kaptırma kendini erkenden aynını yaşadım doktor kendince kız çocuk diye tebrik bile etti 17. Haftada kesin erkek dedi :)
yokusbebek ykaya18 Cinsiyet bebiş ana rahmine düştüğü an bellidir zaten. Cinsiyet değişikliği olmaz. Sadece yanlış görünebiliyor bazen.
Annelik_yolunda Genelde erkek bebeklerinde doktorlar kessin konuşurlar ama kızlarda değişme ihtimali oluyormuş🥰 cinsiyeti ne olursa olsun inşallah sağlikla bereketle kucağiniza alirsiniz.
ykaya18 Mervecimbidur Aa neyse sağlıklı olsun da, gönlümden kız geçiyor ama hayırlısı bakalım yine bize beklemeler kaldı 🤭🙈🙈
ykaya18 Sevcan62 Aa kız görüp sonra erkek görenleri duymuştum ama erkekten kıza dönüş pek rastlamamıştım, hayırlı olsun 🙏🙈
Bebekveben Haftada yüzde 80 kız dedi doktorumuz ama ilk kizimdaki hamileligime göre çok farklı bir hamilelik geçiriyorum hala erkek mi acaba diyorum 😅 detaylı ultrasonda belli olacak artik
feride_cetiner Esrtl Bebekveben 994 ya evet bnde ilk hamileleğime göre çok farklı hamilelik geçiriyorum
Sevcan62 ykaya18 teşekkür ederim o kadar erken haftalarda bacak arasına bakmıyorlar kafa şekline bakıp söylüyorlar oda yanıltıcı olabiliyor ☺️
ykaya18 12betul hadi hayırlısı bakalım insan bi ihtimal bile dese hemen havaya giriyor belli oldu diye 🙈🙈
12betul Bu arada benim il kızımda doğuma 2 hafta kalana kadar 4 ayrı doktor özel de ve devlette olmak üzere erkek dediler doğuma 2 hafta kala gittiğimde farklı doktora denk geldim doğum yakın diye haftalık gidiyordum . Kızın çok sağlıklı maşallah yakındır gelmesi dedi ve ben şok her şeyi hazır iken kızım oldu 🥰
ykaya18 12betul neee hahaha ayy çok şaşırtıcı, bide ona göre hazırlık yapmışsınızdır artık sona doğru. Kısmet 🙈🙈
Cagla96 12betul yaaa nasıl pipisini görmediler mi nasıl erkek diyip kız olduuu 😂 bu doktorlarda damarlarına organlarına her şeylerine tek tek bakıp anlıyorlar bunda yanılıyorlar 😬😬
Nur9135 ykaya18 detaylı ultrasonda %80 kesinlik vererek görülüyor. Ama doğum anına kadar basen süpriz olabiliyor. Bazen göbek bağınıda pipi sanılabiliyor. Oyuzden bacak arasını tam açmadıkça kesinleşmiyor benim 28.haftada kesinleşti kapatıyordu hep bacaklarıyla en sonda tam açtı herşeyi gördük 🥰
Nur9135 ykaya18 inşallah sağlıkla kavuşalım tüm gebeler. Kafa ve vücut boyutuda ip ucu veriyor. Göstermediği zamanlarda boyu ve kafa büyüklüğüne göre erkek dediler bize de 🥰