Tuuugba sltn2686 19 haftaligim bende şehirde sevgi hanıma gidiyorum bebeğimin hala sırtı dönük erkek gibi dedi net konuşmadığı için doktora karşı soğudum biraz🥰
Zeyciikk @Tuuugba şehir hastanesinde Tuğba Yuvança gidiyorum, ümitte Seda Deniz Işıklara gidiyordum ama sanırım özel doktor kısmında Zafer Bütünle devam edicem detaylı ultrasonda kendisinden çok memnun kaldım🥰 bizim doktorlar biraz çok oldu😂
Tuuugba Zeyciikk bende başından bu yana sevgi hanıma gidiyorum cinsiyete net konuşmadı biraz soğudum gibi 19 hastalığım daha net bise demedi
sltn2686 Tuuugba 13.haftada cinsiyet tahmin etti doktorumuz erkek diye ama kesin değil tabi sizin haftanızda artık cinsiyeti net bişekilde demeli
Burcu-2634 sltn2686 Tuğba hocaya hiç gitmedim ama Hüseyin hoca iyi konuşması bike insanı bi rahatlatıyor inşallah doğumda da kontrollerde olduğum gibi rahat olurum onun sayesinde
Zeyciikk @Tuuugba bebiş göstermiyor mu kendini? Göstermiyorsa emin olmadan söylemek istememiş olabilir doktorunuz. Tuğba hanım bize 15.haftada söylemişti
Tuuugba Zeyciikk sırtı dönük olduğu için bise demedi dün gittiğimde ise erkek gibi dedi. Kesin mi dedim erkek gibi dedi. Doktora karşı aklım bulandı yani