Kozdmr Kizlar 27+1 deyim hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı, tedirgin oldum pazartesi kontrolüm var bebeğe zarar verir mi erken doğuma sebep olur mu bundan çok korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu olan var mı benim gibi ne düşünüyorsunuz
yokusbebek Kozdmr Benim hamileliğimin başından beri var. Bir sürü ilaç kullandım geçmedi. İlk trimesterda düşüğe sebep olabilir dediler doktorlar. Çok şükür olmadı. Şimdi de erken doğum riski var diyorlar. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden 😔
Xmom Kozdmr 31 haftalığım bende de çıktı. Sürekli oluyorum zaten. Doktor antibiyotik verdi kullanıyorum. Bol su içmek lazım. Ve tedavi olunması gerek hemen bir sorun olmaz insallah
Kozdmr yokusbebek bende korkuyorum düşük dedi ama yinede tedirgin oldum inşallah bişey olmaz sizede banada sağ salim alırız inşallah ya
Aleynadd Bende başından beri var 2 kere ilaç kullandım ama yoruldum artık bol su içiyorum nioli yağ iç camaseıma damlatıyorum ve çok su içiyorum biraz da olda rahatsızlığımı aldı
Kozdmr Aleynadd ya benimde pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor bana sağlık ocagonda bu şekilde dediler ama bilmiyorum Allah hepimizin bebislerini sağ salim kucagina almayı nasip etsin
Kozdmr Cemreninannesiebru valla bende belirtileri nedir bilmiyorum ama akıntı diye düşünüyorum yeşilimsi akıntı olduğu zaman enfeksiyon olduğu anlasiliyormus benimde o şekilde ama yoğun değil hafif çıktı zaten umarım bı zararı olmaz