Hulyaismail 31+3 hamileyim Kızlar geceden beri oğlum bir sag tarafımda sertleşiyor bir sol tarafimda asaga baskı oluyor ic çamaşırım ıslak oluyor ama siliyorum bisey yok basinda gelen var mi kasılma böyle bisey mi
Fatm_ Hulyaismail karnınız sertleşiyorsa o bebek toplanması değil rahim kasılması oluyor son haftalarda da gayet normal doğum hazırlığı olarak da düşünebilirsin mesela benim o toplanma dediğin şey 14 haftalıktan beri var doktor zararsız olduğunu son haftalarda da artacağını söylüyor
Maviniz Hulyaismail bebeğin toplanmasindan kaynaklı oluyor 19 haftaligim geçen gezerken bende de oldu birden sağ tarafa toplandı ağrı hissettim
seddackr Bebek pozisyon değiştiriyor bir sağa bir sola toplanıyordur bence. 35+1 im bende de oluyor. Aşağıya baskı hissi de normal bebek büyüdükçe artıyor
Hulyaismail 2cocuk1bebekk teşekkür ederim canım inşallah gerçek değildir 28 haftdan beri nst sancim çıkıyor
Fatm_ Hulyaismail eğer öyleyse kasılma programından kasılmalarını kontrol et belirli aralıklarla düzenli oluyorsa hemen doktora git ama düzensizse korkma
81Asu 31hafta bendede var ve daha önceki haftalardada oluyordu benim de erken doğum riski var öyle bir durum da cok ayakta jalmayin uzanın sonra yavaş yavaş geçiyor ve güzel düşünelim güzel olsun olumsuz dusunursek hep çekiyoruz 🥰