Musel Kızlar dün akşam başladım içmeye ve başım çok dönüyor 15 haftalığım hiç baş dönmesi yaşamadım ama bu hapı içince baş dönmem başladı yaşayan varmı
myangelson Musel hapı baş dönmesi yapmıştı bende. Bir de kafamı kaldıramıyordum uykudan çok fena yan etkileri vardı 🥲
fairytale_ Musel en büyük yan etkısı ılacın canım bana doktorum ılk haftalarımda vajinal yolla al demıstı bu yüzden
elifbusra13 Musel ağızdan kullanıyorsanız baş dönmesi yapiyo evet fitil olarak kullanırsanız öyle bı sorun yaşamazsınız. Ama sizin kullanma amacınız ne yani doktor ne için verdi ilacı size
Asli98- Musel bende 15 haftalığım 9. Haftadan beri kullanıyorum bu hafta son inşallah 9. Haftadan beri baş dönmesi ve uyku yapıyor her baş dönmesi ve uyku yaptığında uyuyorum min 2 saat aralıksız uyutuyor 😊
Betul2308 Progestan 200 mg kullanıyordum bende Ağız yoluyla kullanınca bu ilacı evet baş dönmesi yapıyor bende aylarca kullandım oral olarak, sonradan doktor fitil şeklinde kullanmamı söyledi öyle baş dönmesi hiç yaşamadım
myangelson Musel doktor belki fitil olarak kullanmayı önerir bazı doktorlar değiştiriyor öyle yan etki olunca
elifbusra13 Musel benimde kese aşağıda düşük tehlikesi olabilir dedi o yüzden kullanıyorum vajinal yoldan. Önceki hamileliğimde de aynı sekilde kullanmıştım bence bı doktorunuza danışın Allah korusun başınız döner dengenizi felan kaybedersiniz daha kötü olabilir 🙏
Musel Asli98- evet yaaa keşke doktorum başta söyleseydi ben çok korktum ilk başta sonra internetten baktım ben ilk defa dün akşam ve bu sabah içtim sonra dedim yani bi dün akşam bi bu sabah oldu ilaçtanmıdır acaba diye araştırdım baş dönmesi yapar yazıyor eğerki fark etmeseydm doktora gidecektim tansiyonum felan düştü sandım😣
Asli98- Musel baş dönmesi yapıyor ben 100 mg içiyorum sabah ve akşam bir süreden sonra bünye alışıyor ama ☺️
Asli98- Musel birde lekelenme yaşadığım için bana fitil vermemişti tahriş olur lekelenmeyi artırır diye ama fitilin yan etkisi yokmuş öyle duymuştum
cLearQueen Musel bas donmesi mide bulanması aşırı uyku yapar.. aylardır fitil olarak kullanıyorum şükur yan etki yok
Mlkyl Musel bende 5 haftadır oral yolla alıyorum gece yatmadan hemen önce içip öyle alıyorum sabaha etkisi geçmiş oluyor
Dilek_04 Musel ben ne çektim o baş dönmesinden 🤦🏻♀️ gündüzleri içerdim direk başım döner uyuyrdum asla ayakta kalmazdım . Ama gece fitil olarak kullanıyordum daha etkili diye . Siz niye kullanıyorsunuz 15 haftalıksınız düşük tehlikeniz mi var ?
Musel Dilek_04 ben dün başladım doktorum plesentada çok ufak kanama alanı gördü kanama ihtimaline karşı verdi 1 hafta kullan kontrole gel dedi
Dilek_04 Musel anladım Allah şifa versin inşallah 🤲🏻 düzenli kulanın atlatırsınız Allah ın izniyle 🌸🤲🏻
ykaya18 Musel yapıyor canım evet, o yüzden genelde fitil olarak veriyorlar hem daha etkili hem yan etkileri daha az oluyormuş. Bende fitilde de baş dönmesi yaptı kestik. Doktoruna danış mutlaka başka alternatif önerir.