Hayallerdualaraemanet140822 Kızlar merhaba 5 buçuk haftalık hamileyim dün hafif bir kanamam oldu doktora gittim kese biraz aşağı gelmiş dedi iğne ve serum verildi başina gelip sağlıklı doğum yapan var mı inanılmaz korkuyorum 🥺
myangelson Hayallerdualaraemanet140822 burada bir çok kişinin başına geliyor bu tarz şeyler Allah’ın izniyle güzel devam eder siz ilaclarinizi aksatmayin kendinizi çok yormayın evde istirahat vermiştir büyük ihtimalle doktorunuz
elif475475 Hayallerdualaraemanet140822 8. Haftada yaşadım bir gece hastanede kalıp serum fitil iğne ile durduruldu. 12 haftaya kadar risk var diye dinleniyorum sürekli yatma ama kendini yorma dedi doktorum. 11+2 şu anda baya iyi haldeyim çok şükür benimki geçti gibi. Oğlumda da olmuştu 9 haftalıkken yine 12 haftaya kadar dikkat etmiştik. Şimdi 3 yaşına girecek neredeyse. Başlarda olabiliyor böyle şeyler biraz dinlenin ağır taşımayın iyi beslenin
Hayallerdualaraemanet140822 myangelson evet çok şükür şuan kanamam falan yok sadece iğne verdi düşük önleyici 3 günde bir vurdur dedi yine de çok korkuyorum 🥺
myangelson Hayallerdualaraemanet140822 onlar iyi gelir benim ilk hamileliğimde 9. Haftamda lekelenme olmuştu kahverengi doktor iğne vermişti iğne hemen fayda etmişti 1 2 güne kesilmişti lekelenme hemen ama evde dinleneceksin yemek bile yapma bir süre demişti 3-4 hafta sonra risk kalktı ilacı falan kesmişti günlük hayatıma dönmüştüm
SbLBrk Benimde dusuk riskim vardi iki ay kanamam oldu suan 37. Haftam bitiyor cok sukur korkma uzan dinlen bol bol dikkat et bisey kaldirma birseye uzanma sakin mumkunse yaninda birisi olsun evde hic yorulma bir sure ben oyle yaptim🌸
Hayallerdualaraemanet140822 SbLBrk ya maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🤲🏻❤ İnşallah bende sağ salim kucağıma alırım🥺🤲🏻
Hayallerdualaraemanet140822 myangelson maşallah o kadar içim içimi yiyor ki inşallah bende de hiç bir sorun olmadan gelir bebeğim dünyaya🥺❤🤲🏻