ggmom cLearQueen ben de onu kullandım önceden ve hâlâ.kullaniyorum çok memnunum emzirirken de lattesi kesinlikle lohusalık depresyonunu engelliyor😄
Mervealya1992 Mihrimer keske banada verseydi yaa bebekten once kanım cok iyidi beta verdıgım gun ama bebek ıcıne gırınce kandan beslendıgı ıcın kanım hep düşmüş neyse 4 haftam kaldı bıdahkı randevu 4 hafta snra ozaman yazar artık
cucunns12 selencinaar ben 1.trimesterde folden aç olanı kullandım 2.trimestere geçtik folden om kullanıyorum şimdi 🩷ek olarak da balık yağı 💞
Dunyam28 selencinaar ilk gebeligimde decavit vermişti başka bir doktor kusmaktan perişan etmişti beni sonra kendi doktorum vinalac verdi ve asla bulantı yapmadı. Bu en kalitelisi bulantı yapmaz demisti. Bu defa yine aynı doktora gidiyorum yine vinalac verecek 12. Haftadan sonra.
Edsn selencinaar kokusu derken ilacı hemen yuttuğum için hiç koklamadım açıkçası ama şu konuda çok hassasım tadı mideden geri gelip mide bulantısı yapmıyor gönül rahatlığıyla içebilirsiniz
Hayatinmelodisi Mervealya1992 evet tabii bu saydıklarım 12 haftadan sonra.. 12 ye kadar sadece folik asit. Zaten ben de 12 den sonra kendime gelebildim vitaminlere başlayınca
Hayatinmelodisi Mervealya1992 oceon mummy kullanıyorum demiş ya yani oceon markasının mummy vitamini multivitamin tarzında her şey var içinde ama zaten bu 12. Haftadan sonra kullanılıyor.. Siz 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullanacaksınız marka çok farketmiyor sanırım onda özel almıştım ben yine folicus ama 12 den sonra onu bırakıp farklı vitaminlere başlatıyor doktorunuz.. onda da oceon ın mummy vitaminini tercih edebilirsiniz gayet güze
Hayatinmelodisi Mervealya1992 kan değerlerini düzenleyen folik asit değil.. oceon mummy içinde zaten folik asit de var ama onun haricinde bir çok vit var
Evhamlikurabiyeanne Vicium d3 kullandim 35 haftaya kadar gecen hafta bitti eczaneden esime aldirmaya yolladim yokmus eczaci regenesis max önermis doktor kullanabilirsin dedi ona basladim ocean ekstra mag magnezyum ve gyno ferro sanol kullaniyorum