Birbebekannesi01 1prensesannesi__ 37+2de aynı durumu yaşamıştım ama benim dogum hikayem böyle güzel değildi maalesef sizin adınıza çok sevindim bir an önce toparlanirsiniz inşallah bebeğinizi sağlıcakla güzellikle büyütün ❤
1prensesannesi__ Birbebekannesi01 benimde pek güzel sayılmaz askım ama sonu güzel oldu neyseki 🥰 cok tesekkur ederim Rabbim herkese nasip etsin 😍
1prensesannesi__ Seymaduman yaa Allah yardimcin olsun askım bana fitil takildi aslinda acilmam ilerlemeye baslamisti dayanabilseydim 3 4 saate suni sancisizda dogururdum ama tansiyonum firlayinca hizlanmasi icin suni sanci taktilar Allah seni bir nefeste kurtarsın bacim sancı cekerken ayetel kürsi oku ben okuyodum hep duam bitmeden sancim kesiliyodu
1prensesannesi__ teachervera hayırlısı askım benim 2. Dogum ilki normaldi belki ondan dolayı normal denemislerdir
Cagla-2434 Hayırlı uğurlu olsun . Tansiyon yuksekken neden epidural vurulup sancılarınizi biraz olsun azaltmadilar hani zaten yüksek stresten iyice yükselmiş . Özellikle vurulmamasinin bir sebebi var mı devlet olduğu için mi ? . Çok şükür iyisiniz 🧿🌸♥️
1prensesannesi__ Cagla-2434 tesekkur ederim canım epidural zaten 4 cm 6 cm olunca vuruluyo bana suni sanci 5 cm olunca verdiler acilma hizli ilerleyince vurmadilar galiba o an aci cekerken hic sormak aklıma gelmedi ama neyseki atlattik ve iyiyiz teşekkür ederim 🥰
1prensesannesi__ hilal_wq4 dün cıktım canım beni yine taburcu etmiyolardı imza atarak cıktım yarın kardiyolojiye gidicem