smnr-06 Merhaba😊 21 haftalık hamileyim. Kabizliktan çektiğim kadar bir şeyden çekmedim şu zamana kadar. 10 gün önce 70 kilo gelirken aimdi 72 73 geliyorum. Bunun için önerisi olan var mı aynı şeyleri yaşayan var mı acaba
Sekerkutusu smnr-06 dayanamıcak haldeydim . Doktorum doğal ilaç yazdı ama etkisini göremedim. Bugün kendisine yazdım cevap vermedi ben de bir aile hekimini aradım tanıdık lavman yaptım. Yine doktor önerisi ile. Bt enema adı. Anca rahatladım. Çok kötü bir durum inanki anlıyorum. Bende 21 haftalığım.
cLearQueen smnr-06 kabizlık beslenmeyle cozulmuyosa duphalac surup kullan.. biraz igrenc gelebilir ama eger ucuna kadar gelip cıkmıyorsa duşa gir başlıgı makat kısmına tut suyu da sıcak ac oraya tut inan cok rahatlar hepsini boşaltırsin
ZeynepDuru17 smnr-06 9 ay bı kabız bı şey oldum kayısı suyu içtim hep ama abartmadan suyu bol icmeni öneririm
smnr-06 Sekerkutusu benimde aynı gerçekten. Bende doğal bir ilaç kullanmaya başladım ama uzun süre kullanmak lazımmış etkisi için. Ayrıca ılık suya bal katıp ic dediler bugün denemeye başladım ben etkisi olacak mı bilmiyorum ama denemekte fayda var
smnr-06 Sekerkutusu bugün aç karnıma denedim bir kaç gün daha denemek lazım. Güncelleme yaparım inşallah 😊
Sekerkutusu smnr-06 bende doktoruma danıştım. Vitaminleri bir süre kullanamıcam kabız yapıyor. Lavmandan birkaç gün sonra iyice normale döndüm. O kadar mutluyum ki mutluluk kalpte değil bagırsaktaymıs 😂 onu anladım. Hatta bir ilaç yazdı kabızlık için su an kullanmama gerek bile kalmadı.
smnr-06 ZeynepDuru17 kayisinin kendisini de kurusunuda çok yedim suyunuda içerim yeterli etki etsin. Normal hayatımda hiç böyle bir şey yaşamış biri olmayınca çok farklı garip geliyor
Biannelik 22 haftalık aynı sorunu yaşadım sabah kalktığım gibi aç karna kayısı yiyorum gün içerisinde de tüketiyorum acıkınca, çok iyi geldi açıkçası