Mennccaa Celikss 8. Haftada mide bulantısı sürekli uyuma hissi ve tatlıdan tiksinti gelmişti tatlı görmeye bile tahammülüm yoktu ama 6. Ayda tatlı tiksinmesi falan kalmadı çok güzel yiyebiliyorum ama ekşinin yeri ayrı özellikle şalgam çok hoşuma gidiyor
irem88 Celikss bulantı kusma halsizlik tansiyon düşüklüğü kızlarda en çok olan belirtiler oğlumda nasıl hamilelik geçirdim hiç anlamadım en rahat hamileliğimdi
Zeyciikk @Celikss ilk 4 ay tatlı hiç yiyemedim, bulantı ve koku hassasiyetim çok fazlaydı 🥲 hep uykum vardı😂
bonik Üç ay deli gibi mide bulantısı tiksinti, top gibi bir karın, tatlıya düşkünlük tuzlu ekşi şeyler severim normalde hayatımda yemediğim kadar tatlı yedirdi bana.
Ceoki @Celikss yazan arkadaşların belirtilerini bende yaşadım ama bebeğim erkek bu tarz şeylerden cinsiyet anlaşılmaz ama idrar rengi açık sarı yeşilimsi ise erkek turuncumsu ise kız diyordu bi diyetisyen tanıdık bilimsel bişe mi neymiş ne kadar doğru bilmiyorum ama bende tuttu o bide yengemde de tutmuştu
Cihangir09 Celikss kusmam yoktu ama mide bulantım çok oldu zaten ordan anladım kız olduğunu diğer iki oğlumun hamileliginde nerdeyse hiç bulantım olmadı çünkü 🥲 bir de uzun bir süre tatlı görmek istemedim hala aman aman canım istemiyor ve çok halsizlik yasiyorum hep yatmak istiyorum