Yazgul_kurt22 @tamamdanolmuss hepsi internetten geldi ilk oğlumda bundada sadece hastane çıkışı aldım internetten yine ama çarşıya gitsem sadece eşimle giderim kaynanamda karışmaz zaten böylesi daha iyi bence
tamamdanolmuss Yazgul_kurt22 bence de olması gereken bu ama istiyorlar ve kıramıyorum. Bayağı bir hevesli çünkü.
tamamdanolmuss piiremsesinannesiii biz toplu alacağımız için internetten almadık eşim de internetten alışveriş yapmamı istemiyor kartları bayağı bi patlatmıştım çünkü. 😂 para ayırdık köşeye onunla toplu alacağız her şeyi
Adensmom8 tamamdanolmuss eşimle yaptım başkalarını müdehale ettirmedim herkesin zevki kendine ve bizim annelerimiz çok bilmiş olduğu için genelini netten kendim aldım kalanı da eşimle
tamamdanolmuss Adensmom8 işte eşim metten alışveriş yapmamı istemiyordu kartları patlatmıştım bir ara. Para biriktirdik toplu alacağız demiştik diye.
mommys1 tamamdanolmuss ailem uzakta olduğu icin bütün eşyalarını kaynanamla aldık ben ne alınır bilmediğim icin bide kayınbabam ödedi hep birlikte gitmiştik
tamamdanolmuss mommys1 ben liste hazırladım aşinayım artık çok araştırdım ne alınması gerektiğini falan biliyorum. İşte kaynanam da bayağı hevesli alışveriş için
tamamdanolmuss Byzerd aynen anneme karşı daha rahat olurum ona rahat rahat ben böyle istiyorum diyebilirim ama kaynanama karşı olamıyorum bu kadar 😂 listeyi gösterecem kendisine eklemek istediğin bir şey var mı diycem ben bunları alacağım bilgin olsun falan diyecem orada bir sürprizle karşılaşmayalım.
Byzerd tamamdanolmuss cok da düşünüp kendine stres yapma akışına bırak. Gerek yok dediğine aa tamam yoktur deme de ben sonra alırım ben ihtiyaç duyacağımı düşünüyorum de zaten anlar. Canını sıktığına değmez🥹
tamamdanolmuss Zey0910 annem kendi pek çıkmıyor ama çıktığında da alıyor birkaç şey kendi kafasına göre ama tatlı şeyler. O yüzdem ben de gelecem edecem falan demiyor o kendi halinde takılıyor 😂 ahaha yelek iyiymiş fazla olmasın zahmet ediyor 😂
Zynpkcn Parayi kim ödeyecek ise onunla yani kocamla 🤣🤣😍 başkasından bisi görmedik yani birtek benim annem Beşik ve araba aldi battaniye vs uapti etti yani onun disinda baskasindan bisi görmediğim için eşimle gitmem en iyisi
tamamdanolmuss Zynpkcn benim kaynanam almak istiyor kendi de sanırım o da para ayırmış. Annem de alıyor kıyafet falan. Büyük şeyleri eşimle biz aldık uygun bir kampanya vardı
tamamdanolmuss _mavii_ kendi de dedi ki ben sizi bırakırım alın ne istediğiniz varsa beni hesap öderken çağırın geri. Diyor ki ben orada olursam her şeyi almak istiycem 😂
tamamdanolmuss SbLBrk biz toplu alacağımız için para ayırmıştık köşeye eşim netten alışveriş yapmamı istemiyor kredi kartlarını patlattım bi ara 😂
Annelik_yolunda tamamdanolmuss benim kayananmda geldi içine etti herşeyin. Herşeyimi eksik ve kötü olanlardan aldım . Yetmezmiş gibi kuçuk oğlunuda getirdi onada birşeyler alıp hesabını bana ödetti . Bebeğim için paramı annem göndermişti boşu boşuna harcadım resmen
tamamdanolmuss huzunluponcik öyle yapacam listemi de gösterecem ki orada pek bir müdahale etmeye kalkışmasın
_ozlmm tamamdanolmuss Eşimle de gittik tek başıma dışarı çıktığım zamanda da aldım aynı şekilde annemle bir yere gittiğimizde de görüp beğendiğim şeyleri aldım 😂
tamamdanolmuss _ozlmm eşimle çıktığımızda erken erken diyip duruyordu önceden şimdi 7.ayımdayım toplu alacağız her şeyi 😂
tamamdanolmuss Eceninanne önden listemi gösterecem diyecem ki bak bunlar lazım o da ona göre şekillenir
tamamdanolmuss Rumay büyükleri aldım kıyafetler ve diğer şeyler kaldı. Onun için de listem var göstereceğim kendisine de
Enfal_06 tamamdanolmuss biz eşimle yapıyoruz büyük parçaları amcaları alır kayinvalidem elbise felan alırım dedi siz çok almışsınız hiç umursamadım ay ben büyüklerle değil bebek alışverişine aynı ortamda olunca geriliyorum ne gerek var masraf yapıyorsunuz felan diyorlar ben bunlarla geriliyorum bide alışveriş hayatta çekemem benim zevkim tarzım farklı kimsenin tarzına uymak zorunda değilim kimseye de gel benim tarzıma uyu diyemem kayınvalidem bebeğin yüzüne atılan yazma tarzı örtü yapıyor söylediğimiz den beri 😂😂 neyse gördüm beğendim güzel bişey yapıyordu
tamamdanolmuss Enfal_06 ben büyükleri başkalarının almasını beklemedim ya. Açıkçası 7.ayıma girdim eşim tek erkek ben de tek kızım. Kimse sormadı beşik meşik falan noldu aldınız mı diye. Uygun bir kampanya buldum ordan aldım bebek arabası puset ve beşik bayağı uyguna geldi.
Adensmom8 tamamdanolmuss o da mantıklı ama ben hastane çıkışlarını hep instadan alıyorum yani burdaki en iyi mağazada bile yok onlar