Kbra7777 Bugun 8+2 de doktora gittim kalp atışı yok dedi ultrasona göre 6+3 günlük dedi yolk keseside gereğinden büyükmüş 9 mm çıktı kızlar hafta gel kalp atışı yoksa kürtaj yapalın dedi doktor başına böyle bişey gelen var mı
Pnr_jr Kbra7777 Canım başka bir doktora görün. Perinatolog olan bir doktor , bebeğini aldırmadan evvel bir hafta falan da bekleme öncesinde görün.
YadeOmer Kbra7777 benim de ilk gebeliğim canım 5+3 de öğrenmiştim kese vardı sadece sonraki randevuma 7+4 ken gidebilmiştim duymuştuk kalbini. Yani belki geç de duyuluyordur pek Bilgim yok ama bende nerdeyse 8 haftada duymuştum yani
DidemEruncu Kbra7777 canm ben de 8 haftalıgım sat a göre. Gec dollenme olabılır. .yalnz bnm yolk kesesı 5.6 mm di .embrıyo ve kalp atışını bn de hâlâ göremedim
Kbra7777 DidemEruncu yolk kesesi büyük olunca bebek gelişemiyormuş ve kalbi dururmuş benim 9 maalesef
Ikimelekannesi 8+4 olmam gerekiyorken geç döllenme olmuş devlette 4 haftalık göründü ve kalp atısi yoktu özele gittim 6+4 çıktı ve kalp atışı vardı bence başka doktora görün ultrason Makinesi iyi olmayabilir
Kbra7777 Ikimelekannesi Ikimelekannesi iki hafta önce devlete gittim kese göründe 4+6 dendi ultrasona göre bugunde 6+3 ama yolk kesesi büyük
Oznurrrrr Devlette mi söylediler özel de mi canım benimde 6 haftada devlete kalp atışı yok sağlıklı değil dendi ayrıntılıya gönderdiler orda mevcut kalp atışı dendi 1 hafta sonra özele gittim meğer iki kese varmş biri sağlıksız mış bir kaç doktora görünmeden karar verme
Merve201119 Kbra7777 canım başıma gelmedi böyle bişey ama böyle durumlarda tek doktorun dediğiyle kalma lütfen başka bir doktora daha görün
Gizem_miros Kbra7777 ultrasyona gore 6+3 se duymaman normal bende 6+3 de gordum 7+2 de kalp atsini duydum bence aldirma sakin
Kbra7777 Gizem_miros evet ultrasona göre 6+3 doktor görmemiz lazımdı kalp atışını dedi kalbi durmuş olabilir ya da hiç atmamış olabilir dedi 😞 biraz ümitsiz konuştu
Asellll23 Alttan muayene ol orda net belli olur canım bir kaç doktora git anlamında başına geldi ama çok şükür öyle bişey olmadı inşallah senin de duyulur bir sorun olmaz
Tamam Kbra7777 benim doktorum kalp atlı için 10 haftaya kadar süre veriyor.Moralini yüksek tutmaya çalış.inşallah güzel sonuçlar alacaksın
Gizem_miros Kbra7777 ya korkma canim bebek varmiydi varsa cok erken 6+2 de ben sadwce bebegi gordum sen en iyisi bi kac gun sonra git bak nasil duyucaksin