Tugba1tugba Asmklc 34 haftalık henüz bişey yok şükür son haftalar 36 37 gibi başlıyor birden çatlıyor ilk hamileliğimde öyle oldu yani
Ytsnzy Asmklc ilk gebeliğimde karnım çatlamadı sanırım iç karnım geniş bu gebeliğimde de 25 haftalık oldum umarım çatlamaz 🥲
Ebrarcansu01 Asmklc ilkinde biraz daha erken çatladim çünkü çok zayiftim diğerinde 61 Le hamile kaldım 8 aylık gebeyim yeni çatladim sağ taraftan
Elif212 br2023 şu an ne durumda 40. Haftaya kadar çok ilerledi mi benimde aynı sizinki gibi başladı 30. Haftadayım
Nananan Asmklc ilk gebelikte son iki üç haftada çatlamaya başladı doğum sonrasıda devam etti ve bitti ikinci gebelikte şuan 27+5 geri kalan yerlerim karnım büyümeye başladığından beri çatlamaya devam ediyor
Yogurtlupilav Asmklc ilk doğumumda çatlak olmadı, herkeste olacak diye birşey yok. Bu hamilelikte daha kiloluyum, 14. Haftadan shower oil kullanmaya başlayacağım. 16 gibi flnda lieraclar iyi olur.
Kocamanailem_ Asmklc ilk gebeliğimde hiç çatlamadım şimdi 21+3 haftalığım henüz yine çatlak yok . Sanırım genetik bir şey . Anneannemde ve annemde de çatlak hiç olmamış
Elif212 br2023 ilerlemediği halde mi görüntüsü çok kötü geliyor derin miydi çatlaklar? maalesef görüntüsü zamanla biraz toparlıyor ama geçmesi imkansız
br2023 Elif212 Doğum yaptm ben doğumdan sonra görüntüsü çok kötü nasıl geçer ki bu çatlaklar ilk doğum yaptığım ilk günler daha kötüydü 🥲