Aytacs hepoyleolurzaten_ məndə şad oldum 🥰birincidi adi var onla elemişdim o çehrayı qapaqlıdan alaram 🥰🥰
Papatya_1626 Merve_kucuk maalesef benimde reglim cok duzenlidir hayatimda ilk defa bu ay 4 gün gecikti cok heyecanlandim dedim kesin hamileyim biraz belirtide vardi gittim kan verdim saglik ocaginda ertesi gün cikiyormus sonuclar daha sonuç cikmadan reglim geldi havalar mi yapiyo gercekten cok şaşkın ve üzgünüm aylardir deniyoruz🥺🥺🥺🥺
Merve_kucuk Papatya_1626 Çok üzücü bir haber ama😢 insan umutlanıyor olmayınca kırılıyor. Ama bunda da vardır bir hayır diye teselli ediyor insan kendini 🩵
Papatya_1626 Merve_kucuk evet bunda da vardir bir hayir ama artik umutlarim tükeniyor yani neden diye sormaya basliyorum artik hic bir sorunumuz yok şükür ama olmayinca olmuyor rabbim bizi bu güzel duygularla müjdelesin en kisa zamanda insallah🥺🥺🤲🤲
Aytacs Papatya_1626 bence psikolojikde ola biliyor ben yeni evlendigimde cok fazla istiyordum hep bekliyordum reglimi bir defasinda hormon testi vermem gerekiyodu buda reglin 3cu gunu qaliba ben regl olmayi beklerken hamile kalmisdim🥹
CemaleMenafova2023 Merhaba arkadaşlar, adetim gecikdi 4 gündür, gebelik testini sabah idrarıylamı yapmalıyım yoksa ne zaman olursa olsun fark edermi?