Dreamer186 Kızlar gebelik şekeri çıktı insülin kullancam da bu gebelik şekeri doğumdan sonra geçiyor mu ya böyle yaşamak gerçekten çok zormuş. Sürekli diyet her şey kontrol altında filan.. 🥲🥲 gebelik şekeri olup doğumdan sonra geçen veya geçmeyen var mı
_mavii_ Dreamer186 genelde geçiyormuş, doğum sonrası kontroller yapılıyor zaten, geçmezse de tedaviye başlanıyor
Evhamlikurabiyeanne Ben iki doktor degistirdim dahiliye takipliyim.imsulin ve diuet uyguluyorum ilk gittigim gecer dedi ikinci gittigim gecmeme ihtimali de var dogumdan sonra 2 hafta takip edeceksin sonra seker yükleme testi yapacagiz gecip gecmedigine bakacagiz dedi
cLearQueen Buyuk konusmayayim da ben insulin falan kullanmam. Hap belki… boyle yasamak zulüm gibi. Iğneyle dısarı bile cıkamıyorum rahat rahat
Aysii9898 cLearQueen bence böyle dememelisiniz. Şükredin. Ben 15 yıldır tip1 diyabetim tam 15 yıldır günde 4 defa insülin kullanıyorum. En azından sizin geçme ihtimali var böyle söyleyince bizim gibilere ayıp oluyor.
cLearQueen Aysii9898 hayir kalp kırmak istemem ozur dilerim.. benim ugrastıgım bir sürü farklı hastalıklarım var zaten bir de bu eklenince kendimi kötü hissettim inanın psikolojim yerlerde.. tek bu olsa neyse diycem… dedigim gibi kalp kirmak istemem kimse kimsenin ne yaşadıgını nelerle ugrastıgını bilemez. Hakkını helal et.
Dreamer186 Kızlar inşallah geçer rabbim hepimize şifa versin ya gerçekten çok zor sürekli bu hastalıkla yaşamak zorunda olanlara da rabbim şifa versin inşallah