Gozdeyca Selam kızlar, normalde özel sağlık sigortam var ancak tüm muayenelerimi kullandım. Geriye yapılacak detaylı ultrason nst gibi işlemli muayeneler var. Muayene ücretini öderken bu işlemler için ayrı ücret talep ediyorlar mı?
xhbgns Gozdeyca Evet muayene haklarınızı kullandığınız için tahlil de yaptıramıyorsunuz diye biliyorum. Öss için de tss için de tahlil vb gibi durumlar için muayeneyi de ödemesi gerekiyor ki tetkikleri de ödesin. Benim bilgim bu şekilde ama yine de sigorta şirketinizi arayıp danışın, bazen şirketten şirkete değişebiliyor.
minikmucizeemaak Gozdeyca Evet ediyorlar, nst benim zamanımda 150 tl falandı, detaylı ultrasona 2000 tl ödemiştim.
myavocado Gozdeyca nst de ayrı ücret alınmadı benden. Ama detaylı zaten bambaşka bir şey rutin muayne olduğunuz Dr değil perinatoloji ya da radyoloji yapıyor. Tamamlayıcı sağlık sig. Ve doğum paketlerinin büyük çoğunluğu da onu karşılamıyor zaten, Ankara için 3000-5000 arası değişiyor güncel fiyatı
xhbgns Gozdeyca Evet tıbbi sekreterler zaten size sgk’dan devam edelim mi diye sorar öss’den de edebilirsiniz o da indirim yaptırıyor diye biliyorum ama bu gibi durumlarda sgk üzerinden ilerlemek daha az maliyetli oluyor genelde